Aniston

Jørgen Simonsen designer briller

Louis Nielsens fokus på nordisk design udvides med en brillekollektion af haute couture designeren Jørgen Simonsen.

Louis Nielsen er kendt for deres samarbejde med spændende nordiske modehuse såsom Tiger of Sweden, Sand og Cheap Monday.

Forleden blev det dog "outet", at de nu også har indgået samarbejde med den danske haute couture designer Jørgen Simonsen, som bl.a. er kendt for at have slået sine folder hos Versace, Valentino, Karl Lagerfeld og Alexander McQueen (may he R.I.P). 

Jørgen Simonsen har således designet en lille brillekollektion som en del af Louis Nielsens Best of Nordic Design-kollektion. Og selvom Jørgen Simonsen forleden afslørede, at han intet anede om briller, så må man sige, at det er blevet ganske vellykket - meget vellykket faktisk!

Formerne i de fem stel, som Jørgen Simonsen har designet for Louis Nielsen, tager udgangspunkt i ret klassiske brillemodeller. Men hans couture-blik har formået at bringe et lille ekstra touch ind i stellene. Samtidig med, at de naturligvis passer ind i de gængse "regler" for nordisk design og dermed er kendetegnet ved minimalisme, simplicitet og stringens.

Ingen pallietter og similisten her, men til gengæld en virkelig flot og gennemført kollektion!

Jørgen Simonsen for Louis Nielsen-kollektionen forhandles hos Louis Nielsen fra mandag den 15. september til priser fra 1.495 kr. inkl. enkeltstyrkeglas.

ANNONCE
Egentlig en herrebrille. Men jeg tror alligevel lige, de skal prøves, når stellene lander i butikkerne på mandag! - Jørgen Simonsen designer briller Egentlig en herrebrille. Men jeg tror alligevel lige, de skal prøves, når stellene lander i butikkerne på mandag!
Del

Seneste nyt

Annonce