Aniston

Cheap Monday brillekollektion

På mandag lander Cheap Mondays nye briller i butikkerne, men du kan sneak-peake lidt her.

Cheap Monday briller og solbriller forhandles hos Louis Nielsen - Cheap Monday brillekollektion Cheap Monday briller og solbriller forhandles hos Louis Nielsen
Tidligere på ugen var jeg så heldig at være inviteret inden for hos Louis Nielsen og Cheap Monday for at få et kig på Cheap Mondays helt nye brillekollektion, der er skabt i samarbejde med optikerkæden Louis Nielsen.

Jeg forbinder Cheap Monday med urban stil, rå jeans, fede t-shirts og så, naturligvis, det velkendte kranie-logo. Og den nye brillekollektion lever fuldt op til dette image, for kollektionen, der rummer både brille- og solbrillestel til begge køn, er fyldt med individuelle styles og rå detaljer - og så er alle brillestellene naturligvis prydet med Cheap Mondays logo.

Den nye Cheap Monday brille- og solbrillekollektion består af i alt 24 stel med masser af kant. 

Og selvom man tænker, at det er begrænset, hvor vildt et brillestel egentlig kan være, så har Cheap Monday faktisk formået at skabe nogle stel, som er både fede, overraskende og ret så cool. 

Materialet er ru, kanterne uslebne, og der er på flere af brillerne brugt flere lag i forskellige farver, som man først ser, når man går om på siden af personen, der bærer dem. Herudover vil materialerne med tiden påvirkes af vind og vejr og blive helt sine egne - præcis ligesom et par gode jeans!

Kollektionen er mega godt tænkt og, helt i Cheap Mondays ånd, faktisk også til at betale for de fleste.


Cheap Mondays brillekollektion forhandles eksklusivt hos Louis Nielsen fra i morgen mandag den 10. marts 2014. Prisen er 1.495 kr. inkl. PENTAX enkeltstyrkeglas.
ANNONCE
Cheap Monday solbrille, 1.495 kr.  - Cheap Monday brillekollektion Cheap Monday solbrille, 1.495 kr.
Cheap Monday brille, 1.495 kr. - Cheap Monday brillekollektion Cheap Monday brille, 1.495 kr.
Cheap Monday solbrille, 1.495 kr. - Cheap Monday brillekollektion Cheap Monday solbrille, 1.495 kr.
Cheap Monday brille, 1.495 kr. - Cheap Monday brillekollektion Cheap Monday brille, 1.495 kr.
Del

Seneste nyt

ANNONCE