Aniston

Dennis Knudsen: Find briller, der passer din stil

Råd til den helt rette brille.

Dennis Knudsen: Find briller, der passer din stil
De fleste med briller vil rigtig gerne have briller, som passer til deres personlige stil. Men lige netop at finde sådan nogle er måske ikke altid så nemt.

Men der er faktisk hjælp at hente, hvis du er på helt bar bund. Synoptik har nemlig en række brillestylister, som er uddannede hos den skønne frisør og stylist Dennis Knudsen.

Og Dennis Knudsen er udemærket bevidst om, at det ikke er nogen nem opgave at finde de helt rigtige briller, hvis de skal passe samme med resten af looket.

Svært at finde briller, der passer
”Det kan være svært at finde de helt rigtige briller, der passer til din stil. Personlig stil handler i høj grad om at finde det rigtige match mellem frisure, make-up og briller. Samtidig skal brillerne passe til din ansigtsform og hovedfacon. Derfor er Synoptiks brillestylister uddannede til at finde de helt rigtige briller, der komplimenterer kvindens ansigtsform, frisure og make-up for at få det samlede look til at gå op i en større enhed,” siger Dennis Knudsen.

Kvinderne bør derfor tage udgangspunkt i, hvilken type de er, og bede om råd, mener Dennis Knudsen.

”Mit råd er at vælge en brille, der passer til den person, man nu engang er. Ellers bliver udtrykket rodet. Jeg anbefaler altid mine kunder at rådføre sig med professionelle, der kan hjælpe dem med at vælge den helt rigtige brille. Derfor er det vigtigt, at Synoptiks brillestylister kan se, hvilken type kvinde det er, som kommer ind i butikken, og derefter finde den brille, der passer til netop dem.”
ANNONCE
Dennis Knudsen: Find briller, der passer din stil
Briller til forskellige lejligheder
Og hvem siger i øvrigt, at man kun kan have et par briller ad gangen?

Mange af os vil jo gerne variere vores look, og det kan vi både gøre med bukser, støvler, en taske - og briller.

At have flere briller at vælge imellem kan understrege og komplimentere den personlige stil.

Ifølge Dennis Knudsen kan det da også være en udfordring at finde en brille, der passer til alt.

”Derfor kan du med fordel matche dit look med forskellige briller alt efter lejligheden. Huskereglen er, at brillens udformning og farvevalg har indflydelse på hvor mange looks, der passer til din brille. Hvis du vælger en brille i et diskret stel og farvevalg, giver det dig flere valgmuligheder, mens en markant og farverig brille er mere afhængig af ét bestemt look,” lyder rådet fra Dennis Knudsen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce