Aniston

essie encrusted treasures 2014

essie lægger hårdt ud med en kollektion fyldt med glimmer, glitter og kaviar.

essie encrusted treasures - essie encrusted treasures 2014 essie encrusted treasures
En ny sæson, en ny essie-kollektion. Denne gang er det dog ikke en hvilken som helst kollektion, essie har sendt på gaden.

Den nye encrusted treatures 2014 kollektion er nemlig spækket med kaviarlignende perler, hyperreflekterende glimmer og de fineste holografiske materialer.

Der er således ikke en eneste "normal" neglelak i den nye essie-kollektion. Til gengæld er samtlige seks lakker iøjenfaldende som bare f*****!
ANNONCE
Belugaria: Bemærk den holografiske regnbueeffekt i glimmeret. - essie encrusted treasures 2014 Belugaria: Bemærk den holografiske regnbueeffekt i glimmeret.
Belugaria
Den mest iøjenfaldende lak i den nye encrusted treasures kollektion er nok "belugaria".

Det var den første, jeg kastede mig over af de seks lakker, fordi den bare fanger øjet med det samme. Og når den kommer på neglene, så sker der ting og sager.

Belugaria minder lidt om de kaviarlakker, som kom frem for et års tid siden, men den er meget mere snedigt udformet, fordi man ikke skal sidde og hælde perler og alskens ting og sager på neglen. Nej, man skal skam bare lægge lakken, som man plejer.

Det er ikke lige så nemt at lægge belugaria, som det er at lægge en almindelig neglelak, men man finder hurtigt ud af, hvor meget lak der skal være på penslen for, at resultatet bliver fint og nogenlunde jævnt.

Jeg var i øvrigt top spændt på, hvordan jeg nogensinde skulle få den stride belugaria af neglen igen. Men det viste sig, at en tur under den lune bruser gjorde det muligt stort set at kradse hele herligheden af igen - og så kunne almindelig neglelakfjerner og en smule knofedt ellers klare resten.

Men når man går glitter, så må man også regne med, at man skal bruge lidt ekstra tid og tålmodighed, når det skal fjernes igen.
ANNONCE
On a silver platter med fin shimmer i bunden og holografisk glitter - essie encrusted treasures 2014 On a silver platter med fin shimmer i bunden og holografisk glitter
On a silver platter
Små shimmer og store glimmerflager giver en rigtig fin effekt i den nye "On a silver platter" lak. 

Lakken er utroligt nem at lægge, og effekten kommer med det samme og er ikke til at tage fejl af.

Bunden er fyldt med guldshimmer, og som wow-effekt indeholder lakken også holografisk glimmer, der fanger lyset på fineste vis.

Jeg har i øvrigt forsøgt at lægge flere lag med lakken, men jeg synes klart, den tager sig bedst ud med et enkelt lag som på foto.
ANNONCE
Hors d'oevres er noget af det fineste (ring: Kobra) - essie encrusted treasures 2014 Hors d'oevres er noget af det fineste (ring: Kobra)
Hors d'oeuvres
essie Hors d'oevres er nok den fineste, mest romantiske og feminine lak i den nye encrusted treasures serie.

Den platingyldne bund med de flotte store sølvflager giver en rigtig fin effekt på neglen. Igen synes jeg, den tager sig bedst ud med blot et enkelt lag lak på neglen, fordi man så ser de flotte store sølvglimmer bedre.
ANNONCE
Lots of lux - fuld smæk på glimmer! - essie encrusted treasures 2014 Lots of lux - fuld smæk på glimmer!
Lots of lux
Skal der være glitter, så lad der være glitter! Lots of lux er en hardcore glitterlak med små shimmer i metalliclakken.

Den er et super blikfang og brænder helt igennem. Og så er den i øvrigt den eneste decideret farvede lak i kollektionen.

Virkeligt lækker - og mega svær at få af neglen igen. Men den er det hele værd!
ANNONCE
Peak of chic - essie encrusted treasures 2014 Peak of chic
Peak of chic
Peak of chic er nok den mest afdæmpede lak i encrusted treasures-kollektionen.

Det er en konfetti-inspireret lak med små hvide og holografiske glitterfinesser.

Lakken gør sig fint direkte på neglen (kræver dog et par lag lak eller tre for en pæn finish), men den kommer nok allerbedst til sin ret som topcoat oven på en anden, farvet lak.
ANNONCE
Ignite the night - essie encrusted treasures 2014 Ignite the night
Ignite the night
Ignite the night er encrusted treasure-kollektionens anden lidt dystre lak. Men den er knap så "hård i filten" som belugaria, og så er den bare maks glimmer for alle pengene!

Den fine lak med de små glimter af sølv og sort og ser helt fantastisk ud, når den fanger lyset. 

Læg minimum to lag, og fyr op under natten :-)


Essie encrusted treasures er netop kommet i handlen og har en vejl. udsalgspris på 99,95 kr./stk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce