Aniston

Lykken er ... #8

Weekend, nyt hår og øko-kage.

Lykken er ... #8

På søndag starter modeugen i København. Eller det vil sige, at modemesserne går i gang. Showsene og de mange modeuge-events kommer i næste uge. Jeg nyder altid at være en del af modeugen, at suge inspiration og nye tendenser til mig og at møde en masse dejlige mennesker. Men jeg ved også, at modeugen er en travl affære, som ofte ender med at efterlade mig som en slatten karklud, når hele begivenheden er slut.

Derfor valgte jeg også at fokusere på lidt selvforkælelse og kvalitetstid med familien i den forgange weekend. En af de ultimative former for selvforkælelse er for mig en tur i frisørstolen.

Jeg har (gen-)fundet min alle tiders frisør, som jeg holder så meget af at komme hos. Juliet fra Juliet Hairdressing har jeg kendt gennem nogle år efterhånden, og nu hvor hun har åbnet egen salon, er jeg blevet stamkunde hos hende. Hun er god til at aflæse trends, og hun forstår mit hår og kan gennemskue mig som type, så jeg behøver ikke selv at gøre eller sige så meget. Hun har bare styr på det skidt! Derudover kan hun noget, som jeg sætter stor pris på hos en frisør: Hun kan konversere på den der nede-på-jorden og meget hyggelige og sjove facon, hvilket næsten får et frisørbesøg til at føles som en venindeaftale. 

Jeg endte med at gå fra frisørstolen med en fed ny hårfarve, hvilket jeg ikke har haft i umindelige tider. Jeg havde helt glemt, hvordan det var ikke at have en udgroning. 

Min funky ny og let grålige hårfarve og jeg mødtes med mine to mænd for at nyde resten af lørdagen med en frisk gåtur (Lillemanden på cykel) til den lokale øko-bager, Det Rene Brød, hvor den stod på kage og kaffe og en god lille snak. Det Rene Brød er sådan et dejligt feel-good-sted  (man skal blot holde sig fra deres romkugler), hvor der er plads til både børn og voksne, og hvor de har fokus på de gode (og 100 pct. økologiske) råvarer. 

Det ligger altså godt i maven, når man indtager sådan en chokoladekage og en dejlig øko-kaffe og har nogle gode snakke samt en gedigen hyggestund med familien.

Efter sådan en dag er jeg ladet 100 pct op til at trave Bella Center, Forum og Københavns gader tynde med visitkort flyvende ud af tasken og kameraet sat på turbo-optag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce