Aniston

Madonnabehandling a'la Akademikliniken

Aniston.dk har testet den ægte Madonnabehandling.

Madonnabehandling a'la Akademikliniken
For nyligt var jeg for første gang på besøg i den næsten nyåbnede Akademikliniken i København.

Her havde jeg en aftale om en "ægte Madonnabehandling", som er en skønhedsbehandling, der lover forynget hud - og som er opkaldt efter selveste Madonna, som er stor fan af både behandlingen og hud, der ser yngre ud, end den egentlig er.

Set i lyset af, at Madonna holder sig ganske fornuftigt og ikke ser ud til at være en dag over 40, havde jeg store forventninger til resultatet. Men mere om det senere.

Ingen blide massager og duftlys
På Akademikliniken blev jeg taget meget varmt imod af Majken, som er hudterapeut.

Hun satte med det samme på plads, at Akademikliniken ikke er et velværested, men en klinik, hvor man går efter kliniske resultater og ikke byder på små massager og duftlys i hjørnerne.

Fair'n'square, for resultater var jo, hvad jeg kom efter.

Akademikliniken er da også holdt i stilrene materialer, men hele stedet oser alligevel af velvære - med den rene af slagsen.

Diamanter vs. frugtsyre
Majken forklarer, at Madonnabehandlingen giver mere ungdommelig hud, ny glød, løft til huden og resulterer i en reduktion af rynker.
 
Det er samtidig en smertefri behandling, som kombineres med en peeling - enten frugtsyrepeeling eller diamantslibning.

Jeg vælger diamanterne. Man er vel en lady!

Slibningen er rar og fjerner alt den døde hud ved, at huden slibes med et diamanthoved samtidig med, at der suges, så den døde hud fjernes fra ansigtet med det samme. Ganske rart faktisk - og helt sikkert effektivt. Det kan man mærke.
ANNONCE
Madonnabehandling a'la Akademikliniken
Oxygen og næringsrige ingredienser
Behandlingen, som går under navnet Madonnabehandling, hedder mere fagspecifikt Intraceuticals oxygenbehandling og er en kosmetisk behandling, hvor man uden brug af nåle kan forbedre huden og fjerne rynker i en længere periode.

Og det er den, vi kommer til nu, hvor alt den døde hud er slebet af.

Madonnabehandlingen foretages med en ilt-koncentrator-maskine, som presser et specialudviklet serum ind under huden, hvor andre cremer ikke kan nå ind.

Serummet indeholder vitamin A, C og E, grøn te, hyaluronsyre, som findes naturligt i ung hud, samt andre blødgørende ingredienser.

Alle disse ingredienser har til sammen en positiv effekt på huden, og serummet i behandlingen er foreløbig det eneste produkt, der indeholder alle ingredienserne på én gang.

Og da Majken har behandlet halvdelen af mit ansigt ved at spraye serum på huden og dernæst puste kold luft (sådan føles det) på mit ansigt på en helt bestemt måde, stikker hun mig et spejl, så jeg kan se forskel på højre og venstre ansigtshalvdel. Og WOW, det er godt nok til at se allerede!

Mit ene kindben synes at sidde meget højere på den side af ansigtet, hvor huden har fået behandlingen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE