Aniston

Sommergarn og silver shampoo

Dygtig frisør og dejlig shampoo i forenet herlighed.

Sommergarn og silver shampoo

Nyt sommerhår er altid en god idé! Nå ja, og så trængte jeg til at blive klippet, så jeg igen kunne se ud af øjnene!

Denne gang var det et af de lange besøg hos dygtige Juliet. Vi havde nemlig sammen fået en idé om, at håret skulle farves, så jeg endelig kunne få den kolde, sølvgrå hårfarve, som jeg så længe har gået og drømt om.

Bunden blev bleget, og det samme blev spidserne efterfølgende, og så stod den ellers på en let lyslilla toning i hele håret. 

Det blev rigtig pænt og sommerligt, hvis jeg da selv skal sige det. Nu handler det så bare om at vedligeholde det kølige skær så godt som muligt.

Til det formål har jeg allieret mig med Maria Nila Palett Colour Guard shampoo og balsam.

Jeg har forsøgt mig med flere andre sølvgrå shampooer og hårprodukter gennem det seneste års tid, men flere af dem har en tendens til ikke rigtigt at bide sig fast i mit hår - også selvom jeg har sørget for at blege og hærge det fuldstændigt inden da. 

Nu havde jeg dog held med Maria Nila Palett Colour Refresh, da jeg eksperimenterede med det mere gyldenblonde. Derfor var det også oplagt at prøve med Palett farveshampoo og -balsam til vedligeholdelse af den kølige, lyslilla toning.

Selvom det gyldne har en tendens til at få overtaget i mit hår meget hurtigt, så har Palett Colour Guard produkterne alligevel vedligeholdt det kolde skær rigtig fint indtil videre. Herudover er produkterne altså rigtig rare at have i håret, duften er mild og skøn, og nå ja, så gør det jo heller aldrig noget, når et hårprodukt står og pynter lidt der i brusekabinen.

Palett Colour Guard fungerer rigtig godt i mit hår i det hele taget, og det på en måde som ingen af de andre, nye farveprodukter, jeg indtil videre har kastet mig ud i, har gjort.

Næste gang tror jeg, der skal endnu mere kold lilla toning i håret, og den er kyndige Juliet heldigvis helt med på :)


Maria Nila Palett forhandles bl.a. på Wildhair.dk, hvor hvert produkt koster cirka 169 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce