Aniston

Nem hverdagsmakeup med konturer

Nemme konturer, der fremhæver det bedste.

Hverdagsmakeup må gerne være enkelt, ikke optage alt for meget tid om morgenen, og så i øvrigt give maks effekt - og det gerne hele dagen!

For at fremhæve de træk, som man generelt gerne vil fremhæve, er det altid en god idé at tænke i at highlighte og skabe skygger vha. makeuppen.

Min basismakeup i hverdagen består som regel af en god primer, lige nu Primer Plus fra Gosh Cosmetics, samt en god foundation eller BB Cream. På BB Cream-fronten er You & I BB Cream fra Gosh Cosmetics et rigtig godt bud på en dækkende og let BB Cream.

Som glasur på kransekagen slutter jeg naturligvis af med et lag pudder - eller endnu bedre svenske IDUN Minerals' foundation med 100 pct. rene mineraler. Den føles som pudder, men er cremet, når den kommer på huden. Og så er den genial til fedtet eller kombineret hud.

For at skabe de konturer, der dog går basismakeuppen lidt mere effektfuld, og som fremhæver det, der skal fremhæves, og skjuler det, som skal skjules, lægger jeg en række highlights og skygger i ansigtet.

Det er ret nemt, og kræver egentlig bare en highlighter og en såkaldt contouring stick, som grundlæggende et det modsatte af en highlighter.

NYX Cosmetics har bl.a. skabt en stick, som indeholder både en highlighter og en contouring stick, og som gør hele processen endnu nemmere.

Sådan skabes konturer med makeup:
1) Brug en highlighter på kindben, på midten af panden, under øjnene, ned langs næseryggen, på øjenbrynsbrenet og langs kæbelinjen.

2) Brug en contour stick øverst på panden og langs hårgrænsen samt under kindben, på begge sider af næsen og under kæben samt hagen.

Linjerne lægges meget nemt med en fast stick a'la dem i Wonder Stick fra NYX, og skal herefter blot blendes rigtig godt og grundigt ud med en makeupsvamp.

På den måde fremhæves kæbe og kinder, og næsen vil se smallere ud.

Ja, det tager måske lige 3-5 minutter ekstra om morgenen, og de første par gange måske lidt mere, men effekten er ret stor og fremhæver alt det bedste. Og med emballagen fra NYX Cosmetics Wonder Stick, der indeholder en step-by-step guide til highlights og contouring, så er man ret godt på vej.


NYX Cosmetics Wonder Stick forhandles på NYX Cosmetics' webshop til 130 kr.
Gosh Cosmetics Primer Plus + forhandles bl.a. hos Matas til 139,95 kr.
Gosh Cosmetics You & I BB Cream forhandles bl.a. hos Matas til 139 kr.
IDUN Minerals Foundation forhandles bl.a. på Webapoteket til 319 kr.

ANNONCE
Nem hverdagsmakeup med konturer
Del

Seneste nyt

Annonce