Aniston

Vitamin C sommerglød

Lille lækker taskefætter til instant glow.

Sund glød kan huden faktisk ikke få nok af. Hver måned er der da tilsyneladende også en halv million søgninger på, hvordan huden får sund glød.

Det er et behov, som The Body Shop har sat sig for at dække med deres nye Vitamin C-hudplejeserie.

I serien findes bl.a. den lille ny Vitamin C Instant Glow Enhancer, som på smarteste vis kombinerer hudpleje og makeup i en lille taskevenlig størrelse, som lige kan hives frem, hvis gløden skal opfriskes i løbet af dagen. Cremen har et let rosa skær, som giver let farve til huden.

Herudover indeholder Vitamin C Instant Glow Enhancer bl.a. camu camu bær fra Amazonas regnskov. Hvert enkelt af disse bær indeholder op til 60 gange mere C-vitamin end en appelsin - og det selvom bærrene faktisk ikke er større end en 50 øre.

Instant Glow Enhancer bruges som sidste led i hudplejen og er oplagt at fiske op i løbet af dagen, hvor øjnene måske begynder at se trætte ud - og huden ligeså. 

Jeg dupper cremen på kindben og næseryg morgen og evt. i løbet af dagen. Desværre gør den ikke mere frisk indeni, men udenpå giver den lige det sidste lille pift, som kan få én igennem en lang arbejdsdag med en smule glød tilbage i kinderne.

The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer forhandles hos The Body Shop til 195 kr.

ANNONCE
Vitamin C sommerglød
Del

Seneste nyt

Annonce