Aniston

Det perfekte sommerferiekit

Pænt, praktisk, godt.

Tiden er snart inde til at pakke sommerferiekufferten og drage ud i den store verden. 

Når den står på ferie, står den ofte også på forkælelse. I hvert fald kan jeg rigtig godt lide at pakke tasken med de ekstra lækre ting: De lækre sandaler, den bløde silkeskjorte, den dyre taske, der ellers er lidt upraktisk i hverdagen og, ikke mindst, det lækreste beautygrej, jeg har på hylden.

Et rigtig godt bud på lidt ekstra luksus til feriebagagen er African Botanics lille rejsesæt: Marula to-go.

Udover at jeg er lidt forelsket i den fine håndlavede toilettaske, som serien er pakket ind i, så består rejsesættet faktisk også af nogle super skønne, super ferievenlige produkter.

Specielt den lille Mineral Cleansing Mask er virkelig skøn! Den renser og efterlader huden helt frisk og lækker. Faktisk kunne jeg bruge den flere gange om ugen, men nu er krukken jo lidt lille, så resten gemmer jeg til en lille omgang forkælelse på ferien, når jeg trænger.

Efter masken er nogle få dråber Pure Marula Oil meget velgørende, og jeg er sikker på, olien også vil gøre godt, når huden har været udsat for sol, luft, sand og vand en hel dag på ferien. Olien er meget drøj, så der skal absolut kun et par dråber til.

Morgen og aften er det oplagt med Pure Marula Clensing Oil, og inden turen går ud i solen, kan både hud og hår få nogle dråber Marula Shimmering Oil, som giver masser af glød og er spækket med antioxidanter.

Det lille rejsesæt er i øvrigt god value for money, hvis man gerne vil prøve nogle af de hypede African Botanics produkter. De er lidt i den dyre ende at købe i full size, så rejsesættet giver mulighed for at prøve lidt af hvert og finde en favorit eller to og det til en helt fin pris - og i en perfekt kuffertvenlig størrelse.


African Botanics travel set Marula to-go indeholder 30 ml. Pure Marula Cleansing Oil, 15 ml. Mineral Cleansing mask, 5 ml. Pure Marula Oil, 30 ml. Marula Shimmering Gold Oil. Sættet forhandles bl.a. online på Pureelements.dk til 575 kr.

ANNONCE
Det perfekte sommerferiekit
Del

Seneste nyt

Annonce