Aniston

Gode rejse-apps

Juletid er rejsetid. Aniston.dk har fundet de gode rejse-apps til turen.

Hotels.com's app findes til både tablet og mobil. - Gode rejse-apps Hotels.com's app findes til både tablet og mobil.
Rigtig mange danskere har en smartphone og/eller tablet, som de bruger til at gøre dagligdagen nemmere med.

Men ferien kan også blive både nemmere og sjovere med de rigtige apps på mobilen eller tabletten.

Vi har fundet nogle af de bedste rejse-apps, som kan gøre bl.a. juleferien meget nemmere, lidt billigere og sjovere.

Hotels.com
Hotelbookingportalen Hotels.com har udviklet apps til mere eller mindre alle typer smartphones og tablets.

Udover at man kan bruge app'en til at søge på hoteller, se priser og se Welcome Rewards-point, som man også kan på Hotels.com's almindelige site, så kan man også se ekstra gode last minute-tilbud i det område, hvor man befinder sig netop nu. Det vil sige, at man kan finde et hotel til en ekstra god pris, som man ikke kan finde andre steder.

Hotels.com's apps er gratis.

Instagram
At dele billeder fra ferien er de fleste vilde med. Og det er ekstra sjovt, hvis man kan dele dem med det samme. Det kan man med Instagram.

Klik, hashtag og videre til næste gode ferie-motiv.

Instagram kan downloades gratis.

ATM Hunter
Det er altid en god idé at have et kreditkort eller flere med sig på ferie. Men nogle gange kan kontanter også være ret gavnlige. Specielt, hvis man er i byer, hvor man ikke kan betale med kreditkort, når man handler for små beløb.

Med ATM Hunter behøver man dog ikke at veksle hjemmefra. Man kan nemlig finde en hæveautomat med denne smarte app. Og har du brug for en helt speciel hæveautomat, hvis du eksempelvis vil slippe for gebyrer, så kan den også hjælpe dig med det.

ATM Hunter app'en er gratis.

Google Translate
Det er lang tid siden, det har været hot at have en parlør på lommen, når man skal på ferie. Og der er da heller ikke noget værre end at stå og bladre i en lille bog på ægte turistmanér, når man står på den lokale kaffebar og skal bestille to kopper kaffe med en lang kø af lokale i hælene.

Google Translate-app'en gør det lidt mindre åbenlyst og pinligt at finde de helt rette ord. Og app'en indeholder mere end 50 sprog.

Man taster blot det, man vil sige, på dansk, vælger sprog, og så får man enten oversættelsen på skrift eller læst op (oplæsning fungerer dog kun på nogle sprog).

Om den så har en tendens til at konstruerer lige så underlige sætninger som Google Translate på computeren, skal være usagt. Men man kan i hvert tilfælde gøre sig forståelig. 

Google Translate-app'en er gratis.

Ski-Tracks
Står juleferien eller vinterferien på skitur? Med Ski-Tracks kan du få hjælp til at måle, hvor hurtigt, du egentlig suser ned af pisten.

Ski-Tracks måler via GPS, hvad din tophastighed er, hvor hurtigt du i gennemsnit løber, og hvor mange højdemeter du har tilbagelagt.

Herudover kan du registrere din rute, så du kan dele den med dine ski-kammerater efterfølgende.

Ski-Tracks fungerer via telefonens GPS, så du bruger ikke data undervejs.

Ski-Tracks er en gratis app.

Er din favorit rejse-app ikke med på listen? Del den gerne med os!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce