Aniston

Mentholatum Softlips

Mentholatum er klar med en nyhed til piger. Vi har prøvet den, og du kan vinde den!

Mentholatum Softlips
Uanset om du er til Mentholatum og den lidt skarpe, karakteristiske duft, som den klassiske Mentholatum nu engang har, så kan du godt glæde dig over, at Mentholatum nu sender et par helt nye produkter på markedet under fællesbetegnelsen Softlips.

Mentholatum Softlips er nemlig meget langt fra deres 100 år gamle klassiker i den lille hvide krukke med det grønne sticker - men samtidig så tæt på!

Det, der adskiller Mentholatum Softlips fra den klassiske Mentholatum, er først og fremmest designet og det faktum, at Softlips er designet specielt til brug på læberne, hvor Mentholatum i krukken også er super til at få luft til den forkølede næse.

Mentholatum har i lang tid også været på markedet med en stick med den velkendte mentolsmag og -duft, men Mentholatum Softlips læbesticksene ser helt anderledes ud og har et (let's face it) lidt mere sexet udtryk end den lille grønne stick, som er lidt fodformet og dermed ikke en, man flasher i baren.

Men hvis man sammenligner det, som Mentholatum kan, med det, som de nye Softlips kan, så er effekten noget nær det samme, når du bruger produkterne på læberne.

Effekten er nemlig intensiv pleje - med det samme!
ANNONCE
Mentholatum Softlips
Softlips Vitamin Enriched
Den nye Mentholatum Softlips fås i to nye varianter, hvoraf den ene hedder Softlips Vitamin Enriched.

Det er en ganske tynd læbestick/-pomade i fine og friske grønne farver.

Den fungerer som en normal læbepomade, som man tager låget af, skruer lidt i bunden af og voila!, så kan man påføre læbepomaden.

Det er lang mere hygiejnisk end at skulle stikke pegefingeren ned i en lille bøtte igen og igen. Men det er også meget nemmere.

Effekten på læberne er dog noget nær det samme som den stærke, oprindelige Mentholatum og den lille grønne læbepomade. Der er bare ikke en stærk mintsmag og -lugt involveret. Softlips Vitamin Enriched er mere neutral og let frisk.

Den giver fugt med det samme, og så har man tilføjet solfilter SPF 20, hvilket er en super idé!
ANNONCE
Softlips French Vanilla
Hvis det hele skal være lidt mere tøsset, så har Mentholatum også lavet en pink pendant, som dufter af vanillie.

Den dufter sødt og lækkert, men når man kommer den på læberne, er man pludseligt ikke i tvivl om, at vi her taler om et Mentholatum-produkt. Den "mentol'e" følelse er nemlig intakt - dog knap så kraftig som i de gode gamle varianter.

Hvor Vitamin Enriched godt, i princippet, kunne gå i lommen på en fyr, er French Vanilla super piget med det pink udseende og vanilla-temaet.
ANNONCE
Mentholatum Softlips
Egenskaberne
Mentholatum Softlips er allerede et hit i England, men nu kommer de altså også til Danmark, hvor de nok skal blive taget godt i mod. For de har nogle egenskaber, som andre "billige" læbepomader ikke har.

De har SPF 20, de er uden parabener, og så er de smækfyldte med vitaminer og andet godt! Vitamin Enriched indeholder vitaminerne A, B2, C og E samt avocado-olie. French Vanilla indeholder vitamin E, som gør dine læber dejligt bløde.

Mentholatum Softlips er i det hele taget super god og effektiv! Det synes langt størstedelen af de kvinder, som har deltaget i en undersøgelse om det nye produkt også.
 

De nye Softlips fås hos Matas og på apoteket. Vejl. udsalgspris kr. 24,95.
ANNONCE
Vind Mentholatum Softlips og meget mere
Du har nu chancen for at vinde Mentholatum Softlips samt resten af Mentholatums sortiment bestående af en Mentholatum salve, to Mentholatum håndcremer, Mentholatum original læbepomade og Go Negl mod neglebidning. Herudover sætter vi Mentholatum Softlips på højkant til tre heldige vindere. 

Svar på nedenstående spørgsmål inden den 1. oktober 2011, og deltag i konkurrencen.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce