Aniston

Ny yndlingsolie til krop og (næsten også) sjæl

Ardens helt nye genistreg.

Elizabeth Arden er og bliver et af mine favorit brands, når det gælder beauty.

Her på det seneste, synes jeg, de har overgået sig selv med en håndfuld nyheder, som ikke bare oser af hverdagsluksus, men som også er yderst brugbare, holdbare, velduftende og effektive, og som jeg hver især virkeligt sætter pris på, når det handler om min daglige hudplejerutine!

Her op til jul har Elizabeth Arden endnu en lille genistreg i ærmet. En Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil til krop, ansigt og hår, som lige har ramt handlen inden for de seneste dage.

Ikke alene er olien alsidig og kan bruges på faktisk hele kroppen. Den dufter også fantastisk behageligt og ligefrem helt beroligende, og så har den en helt genial forstøver, som gør, at den lander jævnt og fint på hud og hår.

Jeg er specielt begejstret for at bruge den nye Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil i håret, hvor jeg ellers normalt bruger et produkt, som skal fordeles med hænderne i håret efter badet.

Med Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil sprayer jeg blot 2-3 sprøjt i håret, og jeg får den samme nærende, bløde og mindre tørre effekt, som hvis jeg stod med en håndfuld leave-in-produkt. 

Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil er i det hele taget meget drøj i brug.

Der skal få sprøjt til på kroppen på den våde hud efter badet (olie trænger nemmere ind på våd hud), og huden er dejligt fugtet hele dagen, hvilket er ekstra rart i denne kolde tid, hvor huden ellers nemt bliver tør i løbet af dagen.

Eftersom jeg pt stadig ikke bruger olier eller oliebaserede produkter i ansigtet, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om brugen af Elizabeth Ardens nyhed i ansigtet. Men hvis man har tendens til meget tør hud, og olie generelt gør noget godt for ens ansigtsplejerutine, kan jeg ikke forestille mig, at Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil ikke skulle være sublim.

Selvom Elizabeth Arden kun lige har lanceret den nye Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil, har jeg testet den i et par uger efterhånden.

Grunden til dette er lidt særlig. Og uden at afsløre for meget, kan jeg sige, at jeg, hvis jeg var dig, og jeg også elskede Elizabeth Ardens produkter, nok ville kigge tilbage her på sitet igen senest den 24. december. Og så har jeg vist ikke sagt for meget ... eller hvad? ;-)

I øvrigt har jeg fået lov til at smugkigge på nogle af Elizabeth Ardens 2016-nyheder, og der kommer bl.a. en mascara, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve!!

Hverdagsforkælelse er der i øvrigt også hos Pernille i dag. Hun åbner dagens låge i blogjulekalender, som gemmer på et gavekort på hele 3.000 kr. til Molo.

ANNONCE
Ny yndlingsolie til krop og (næsten også) sjæl
Del

Seneste nyt

Annonce