Aniston

Den nye musk

Forførende, sensuel og perfekt til lige nu!

Musk er egentlig det engelske ord for moskus - et vellugtende stof, der produceres og udskilles fra en kirtel på moskushjorten. 

Stoffet er blevet anvendt i parfumer, som det stof, der binder duften til huden, i umindelige tider, og det er også parfume, de fleste af os forbinder ordet "musk" med.

Men fordi udvindelsen af moskus også er forbundet med dyreplageri og har betydet en betydelig tilbagegang i bestanden af moskushjorten, er den naturlige moskus i dag som regel erstattet af syntetisk fremstillet "musk".

Således også hos The Body Shop, der for blot et år siden endelig igen tog moskus til sig og producerede en efterfølger til storsællerten White Musk efter at have fokuseret på produktionen af mere søde frugt- og blomsterdufte i mange år.

Det kom der den fantastisk Red Musk ud af, som mange, bl.a. undertegnede, faldt helt i svime over!

Red Musk var en tung og let maskulin duft, der gik direkte i hjertet og hjernen, og som på alle måder var sensuel, forførende, meget vanedannende og bare anderledes midt i en skov af søde og liflige dufte.

Nu er The Body Shop igen på banen med en ny og spændende musk.

Den nye Black Musk, som er en endnu dybere duft med tilpas meget sødme til, at den stadig er feminin, er blandt mine bedste bud på en rigtig god duft til den kolde og mørke tid. 

Black Musk har masser af kant, hvilket gør den til en utrolig interessant duft, som man kan holde ud at have på i dage og uger i træk, fordi man aldrig bliver træt af at dufte til den, og fordi den hele tiden udvikler sig.

I det hele taget er de mere tunge og sensuelle dufte perfekte til efterårets og vinterens humør, og både Black Musk og Red Musk luner helt ned i tæerne og er iøvrigt dufte, der holder hele dagen - også selvom der ikke er en eneste moskushjort, der har lidt overlast i produktionen.

Black Musk findes, ligesom Red Musk, som både eau de toilette, eau de parfume og som perfume oil. Den længste holdbarhed af duften opnås ved brugen af eau de parfume.

Både White Musk, Red Musk og Black Musk forhandles hos The Body Shop.

ANNONCE
Den nye musk
Del

Seneste nyt

Annonce