Aniston

1-2-3 julefrokostklar

Julens glimtende makeup i én palette.

Egentlig er det jo de matte øjenskyggers tid. Men i denne søde juletid, hvor den står på julefrokoster, julefester, julekomsammener og meget mere, så synes jeg egentlig godt, at man må skrue en lille smule op for shimmereffekten på øjenlågene. 

Når øjnene glimter om kap med julelysene, er det hele bare mere festligt, og så kan man dyrke de mere matte øjenskyggetoner, som jo er smadder fine, til hverdag.

Et af mine bedste bud på en øjenskyggepalette til julen (og til nytår, i øvrigt) er netop en julenyhed, som er i handlen i en begrænset periode.

The Body Shop lancerer altid en lille serie af særligt festlige makeupnyheder, og i år har de endnu engang disket op med en øjenskyggepalette, som er ekstra festlig, og som indeholder alt det, man skal bruge til en god øjenmakeup til julefrokosten.

Afhængigt af, hvad man er til, hvad der passer til humør, outfit og øjne, er der to paletter at vælge imellem; Grooving Gold Palette med mørk rosa, lavendel, mørk lilla samt guld og Swinging Silver Palette med lyserød, grå, mørkeblå og sølv.

Der er fuld smæk på glimmereffekten i begge paletter. Men hvis jeg skal nævne en favorit, så må det være Grooving Gold Palette med lavendel yderst på øjenlåget, den mørke rosa øjenskygge inde fra starten af øjet og udefter, guldøjenskyggen helt inde ved øjenkrogen og den mørk lilla øjenskygge langs øjet som eyelinereffekt.

Den lille tilhørende børste kan i øvrigt rigtig fint bruges til ovennævnte look, men så husk blot at gøre den skrå børste en smule våd, når der lægges eyeliner. Børsten er nemlig lidt blød til formålet, og desuden er det nemmere at lave en pæn, lige og holdbar streg med en let våd børste.

Julepaletterne samt de øvrige festlige nyheder forhandles hos The Body Shop.

ANNONCE
1-2-3 julefrokostklar
Del

Seneste nyt

Annonce