Aniston

Mere tid til dig

Mere tid til dig

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at være den absolut bedste udgave af dig selv. Måske var det på tide at outsource nogen af dine daglige opgaver og gøremål?

Få tid til de vigtige ting
I det moderne samfund har vi alle sammen altid super travlt. Alle lever i hver vores lille boble med alle vores individuelle udfordringer og prøver at få kabalen til at gå op, så vi både har tid til job, karriere, børn, mand og fritid.

Telefonpasning
Hvis du er selvstændig eller måske en del af en såkaldt dynamisk virksomhed, hvor alle på kontoret hjælper alle, ved du, at det kan være svært at nå sine ting, hvis man hele tiden bliver revet ind og ud af opgaver. Det kan, afhængigt af hvad du laver, selvfølgelig, være alt fra møder med leverandører, opfølgning på kreditorer og telefonpasning, der kan være den helt store tidsrøver.

Telefonpasning er et af de elementer, der sagtens kan outsources og frigøre en masse tid i det daglige. Hvis du er selvstændig ved du, hvor meget tid der går med opkald, der alligevel ikke bidrager til din bundlinje. Tværtimod er de fleste opkald sikkert fra sælgere, der ønsker at maksimere deres egen bundlinje ved at få dig som kunde i deres portefølje.

Ved at outsource din telefonpasning får du alle goderne ved at have din egen receptionist men uden de bekymringer og udfordringer, der er i forbindelse med nyansættelser. Det er et abonnement, du tegner, og så er du sikker på, at der altid – også i weekenden – er nogen til at passe din telefon. Så kan du til gengæld optimere din dyrbare tid, og koncentrere dig 100 pct. om de andre aspekter i din/jeres forretning.

Rengøringshjælp
En gammel klassiker, men stadig en god måde at give sig selv lidt mere tid og overskud i hverdagen.

Med en rengøringshjælp i hjemmet, kan du koncentrere dig om at holde fri, når du har fri. På den måde er der mere tid til at være der for børnene og ikke koncentrere sig om at støvsugeren står og kalder på dig inde fra skabet.

Online supermarked
Du har helt sikkert set, at du nu kan shoppe dagligvarer online og få dem leveret lige til døren, men bruger du det? Mange afholder sig fra den nye måde at købe dagligvarer på, da den næsten lyder for god til at være sand – så der må være noget med småt, som jeg overser?

Men virkeligheden er dog, at det rent faktisk bare er både nemt, praktisk, tidsbesparende og til at betale.

Og hvis du prøver at sætte stopuret i gang, vil du temmelig sikkert blive chokeret over, hvor meget tid du egentlig bruger på dine daglige indkøb, fra du smækker din hoveddør, og indtil du er hjemme igen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce