Aniston

Fem lækre julekalendre, som du kan nå at forkæle dig selv med

Kender du typen, der altid køber en fødselsdagsgave til sig selv? Og som forkæler sig selv med en julegave? Sådan en type er jeg!

Fem minutter inden, jeg satte mig til tasterne for at skrive det her, klikkede jeg faktisk en rigtig fin Vivienne Westwood ring hjem til mig selv. Det skal nemlig være julegaven fra mig til mig i år. Og så var der fri forsendelse, så den var næsten gratis, eller noget!

Udover en lille julegave kan jeg også godt lide at forkæle mig selv på anden vis i løbet af julemåneden. Godt nok forkæler jeg også barnet med nissegaver og manden med adventsgaver, men lidt forkælelse i form af en julekalender til me, myself and I skal der bestemt også være plads til.

Det smarte ved en julekalender er, at man helt selv kan gå ud og købe en og alligevel stadig kan blive overrasket hele 24 dage i træk, fordi man jo faktisk ikke aner, hvad der gemmer sig bag lågerne.

Skal du lige nå at købe en lille omgang juleforkælelse til dig selv, inden vi skriver 1. december, så er her fem gode bud på lækre julekalendre, som du helt lovligt kan overraske dig selv med.

The Body Shop julekalender
The Body Shops pakkekalender står altid højt på min liste over ønskejulekalendre fra mig til mig.

Ud over at de forskellige julekalendre er virkelig flotte og kommer i flere forskellige størrelser, så er der bare noget særligt ved at kunne åbne en lille hemmelig beautylåge hver morgen. Tro mig, jeg har prøvet det, og det er fantastisk hyggeligt at stå op til en lille beautygave hver morgen.

I år har The Body Shop lanceret tre forskellige pakkekalendre, som forhandles i butikkerne, og en særlig online-version, som kun forhandles på nettet.

Karamelleriet julekalender
Hvis du endnu ikke har smagt Karamelleriets karameller, så se bare at komme i gang! De er fuldstændigt ustyrligt gode! 

I år har damerne bag Karamelleriet for første gang lanceret deres helt egen julekalender, og som den store Karamelleriet-fan, jeg er, har jeg naturligvis allerede en af de trekantede kalendre stående klar til 1. december. 

Skulle du også være fan af virkeligt gode karameller, så er der heldigvis stadig nogle karamelkalendre at finde på Karamelleriets webshop

Sv. Michelsen julekalender
Karamel er godt, men det er fyldte chokolader nu også. Og hvorfor egentlig spise kedelige chokolader, når nu man kan få de fyldte af slagsen?

Sv. Michelsen Chokolades julekalender er fyldt med håndlavet fyldt chokolade samt trøffelkugler, og så er den fint dekoreret med H.C. Andersens eventyr.

Det er ren mormor, men det lyder fantastisk!

Babor julekalender
Skønhed i små daglige doser er skønt! Det samme er de produkter, jeg har prøvet, fra Babor.

Hvis der er noget, Babor er særligt dygtige til, så er det at lave ampuller. I år har Babor igen lavet en julekalender med en lille ampul for hver dag, så der er faktisk ingen undskyldning for at gå rundt med kedelig hud i december - og nok heller ikke et godt stykke ind i januar, da min erfaring er, at sådan en lille ampul godt kan række i et par dage.

Babor julekalenderen finder du i øvrigt nok bedst ved et besøg hos din lokale Babor forhandler.

Ciaté julekalender
Man trænger vist altid liiige til en ny neglelak eller to til samlingen.

Udvidelse af neglelaksamlingen er der rig mulighed for med julekalenderen fra Ciaté, der indeholder intet mindre end 24 (!!) spritnye neglelakker i alskens farver.

Hvis nu man har rigtig meget tid i december, så kan man jo også vælge at lægge en ny Ciaté lak på hver dag. Men så skal man vist også have rigtig meget tid!

Ciaté Mini Mani julekalender er bl.a. spottet på Asos.com.

God fornøjelse med lige at få købt en smule julemånedsforkælelse til dig selv - og husk så i øvrigt at kigge forbi i morgen, hvor jeg forkæler med en adventskonkurrence :)

ANNONCE
Fem lækre julekalendre, som du kan nå at forkæle dig selv med
Del

Seneste nyt

Annonce