Aniston

Blogjulekalender 2015

24 dage med håndplukket gaveregn.

Blogjulekalender 2015

I morgen er en ganske særlig dag.

Det er dagen, hvor julehyggen sætter ind for fulde gardiner i de små danske hjem, og det er den dag, hvor vores små fedtede fingre med spænding for første gang må åbne en låger i vores julekalender.

December og de 24 dage til jul er naturligvis mest fyldt med spænding for familiens mindste. Selvom jeg er blandt dem, der ganske ofte rejser ud i julen, så er juletiden alligevel en ret magisk tid for mig. En tid, som handler om familie, både den man er født ind i og den, som man over årene har fået.

Juletid er også i høj grad tid til forkælelse, og det er netop forkælelse af dig, som jeg er gået sammen med fem skønne damer for at levere fra i morgen og helt frem til jul.

Sammen med dem har jeg linet op med en julekalender ud over det sædvanlige, og sammen med dem får jeg lov til at åbne en dejlig kalenderlåge hver dag frem til juleaften.

De 24 gaver, som vi udlover, har alle en værdi på 2.000 kr. eller derover. Der er en låge pr. dag, og vi har fået nogle yderst spændende sponsorer ind over hver evig eneste præmie. Præmierne er således håndplukkede til dig, og hver låge indeholder noget, som vi også selv rigtig godt kunne tænke os.

Kig altså med hver dag i december, hvor du kan vinde præmier fra bl.a. Elizabeth Arden, online rejsesitet Yaneeda.com, bObles, Kähler, Deichmann, Nescafé Dolce Gusto og mange mange flere.

Jeg tipper naturligvis om dagens låge hver dag i december, også selvom det måske ikke er lige her, du kan deltage. Er du dog allerede nysgerrig nu, kan du kigge forbi på de fem andre blogs: Bastabum.dk, Missjeanett.dk, By-bak.dk, Pforpernille.com samt Guldlog.dk.

Fra alle os til alle jer: Hav en rigtig glædelig julemåned!

Husk i øvrigt, at jeg har tyvstartet med en adventskalender, hvor du kan vinde det perfekte lille rejsekit fra Duolac.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce