Aniston

Kødbyens julemarked

Fordi ægte københavnsk julehygge ikke findes på Strøget.

Når Københavns travle gader bliver for meget af det gode, er det rart med et pusterum, som ligger lige rundt om hjørnet.

I denne søde juletid er Københavns centrum oven i købet et stort tilløbsstykke for turister, der vælter ind fra bl.a. Sverige, og som fylder godt på Strøget, i de omkringliggende gader samt på alt, hvad der rimer på kaffebarer og restauranter.

Når man dog får nok af Københavns indre by og dens juletrafik, hober af mennesker og kommercielle julemarkeder, der fragtet til byen fra Tyskland, er det rart, at Kødbyen kan noget helt andet - også i denne søde juletid, hvor Kødbyens Mad & Marked er omdannet til Kødbyens Mad & Julemarked.

Kødbyen er (stort set) altid et besøg værd. Men i den kommende weekend (fra den 19. til den 20. december) vil Kødbyen byde på noget ganske særligt. Kødbyen åbner nemlig endnu engang sine pladser for det skønneste julemarked med indbygget chill, hygge og musik.

Kødbyens Mad & Julemarked løb af stablen første gang i sidste weekend, hvor vi lagde vejen forbi til lidt glögghygge, smagsprøver, æbleskiver og vaskeægte Københavnsk julehygge, når det er bedst!

Der var alle mulige muligheder for at gøre ganen og maven glad, og når de er glade, så er alle vist nok glade ;-)

Er man turist i København, kan jeg også kun råde til, at man bevæger sig væk fra de tyske julemarkeder, der efterhånden er på samtlige torve i København i og omkring julemåneden, og at man i stedet bevæger sig lige ned forbi Hovedbanegården og ind i Kødbyen, hvor der venter en en noget mere autentisk københavnsk julestemning og en masse rare mennesker og god (!) mad.

I øvrigt kan det fint anbefales at gå lidt på jagt i Kødbyen, hvis man alligevel er der. Vi vadede for eksempel helt tilfældigt ind i et tegnestuejulemarked med bl.a. keramik, tryk, postkort, strik, lædervarer, julepynt, plakater, collager og tekstiler fra en lang række lokale kunstnere.

Kødbyens Mad & Julemarked finder sted på Flæsketorvet den 19. og 20. december kl. 10 til 20.

Glem i øvrigt ikke at kigge forbi hos Michala og Molly My i dag. De to dejlige damer åbner nemlig dagens låge i blogjulekalenderen, og den indeholder en hel masse herligheder fra bObles.

ANNONCE
Kødbyens julemarked
Del

Seneste nyt

Annonce