Aniston

Star Wars feber

Herhjemme er vi gået hen og har fået feber. Vi har godt nok ikke været ramt af sygdom i umindelige tider (et varmt tak til mælkesyrebakterier!).

Men Star Wars feberen, som lige nu ser ud til at have ramt store dele af verden, har dog fået sit tag i os.

Star Wars The Force Awakens har naturligvis først premiere den 16. december, men vi har gået og glædet os i en god rum tid efterhånden, og nu hvor vi nærmer os, er vi alle tre temmeligt spændte. 

Lillemanden er godt nok helt forgæves spændt som en flitsbue. Han får nemlig ikke lov til at se den nye Star Wars film lige foreløbigt, da de endelig har sat de danske aldersanbefalinger på. Den hedder 11 år, så han må lige vente i det, der jo for ham, føles som en livstid. Og så må han ellers nøjes med at se de helt gamle film fra, da mor og far var børn, som er langt mindre voldsomme end dem, der er kommet i nyere tid. 

Sammen med den gode nyhed om den nye Star Wars film er der naturligvis også kommet en hel del Star Wars relaterede lækkerier på markedet, og herhjemme finder vi stort set hver dag noget, enten den ene eller den anden af os bare må eje.

Selvom chancen for, at mine mænd får trumfet et vaffeljern, der er formet som Dødsstjernen, igennem, er ret små, så er der mange fede ting imellem, som bare er lidt sjove for alle os, der er vokset op med Star Wars, og som har holdt af filmene lige siden.

Jeg har samlet nogle få af favoritter nedenfor, og jeg vil sige, at jeg er meget (som i rigtig meget) tæt på at klikke sådan en Star Wars halskæde med R2D2 fra Malaikaraiss hjem.

Glem i øvrigt endelig ikke dagens låge i blogjulekalenderen. Den gemmer sig hos dejlige Dorte, der har en hel masse lækkerier fra Kähler på højkant til en heldig vinder!

ANNONCE
Star Wars feber

1) R2D2 Star Wars halskæde fra Malaikaraiss
2) HP Star Wars special edition bærbar PC
3) Star Wars Dødsstjernen vaffeljern
4) Star Wars Dødstjernen isterningeform
5) Star Wars julestriktrøje

Del

Seneste nyt

Annonce