Aniston

Når en bank belønner en for at shoppe

En lille flig af arbejdsliv og en god grund til at shoppe samt se lidt mere af verden.

Når en bank belønner en for at shoppe

Jeg ved ikke med din bank. Men min står ikke just på tæerne for at få mig til at svinge VISA/Dankortet alt for meget.

I denne uge har Danmark dog fået en helt ny bank. En bank, der giver belønninger for at bruge penge.

Det er sjældent, at jeg skriver om mit arbejde her på siden. Nok mest, fordi det alligevel fylder så meget i min dagligdag, at jeg har brug for at beskæftige mig med alt muligt andet, når jeg bevæger ind i mit frirum, som siden her jo er. 

Den nye bank har dog i høj grad noget at gøre med mit arbejde. Det er nemlig gennem en opgave for netop banken, at jeg har stiftet beskendtskab med den.

I mandags åbnede Bank Norwegian (endelig, kunne man fristes til at sige) for danske kunder.

Banken har eksisteret i Norge siden 2007, de seneste par år har den også haft en del kunder i Sverige, og nu er turen altså kommet til Danmark, og i øvrigt Finland. 

I Norge og Sverige har Bank Norwegian rundt regnet en halv million privatkunder. Det må alligevel siges at være en del, når man tænker på, at der til sammen bor cirka 15 millioner mennesker i de to lande.

Og hvorfor har den så det? 

Udover at være ekstremt synlige (jeg har mødt et Bank Norwegian-team i lufthavnen under samtlige besøg i Norge og Sverige), så belønner Bank Norwegian sine kunder for at shoppe, hvilket de fleste bankkunder nok vil sætte stor pris på.

Da jeg skulle arbejde med at kommunikere Bank Norwegians lancering i Danmark, var jeg således ved at falde ned fra min kedelige kontorstol, da de forklarede mig, at man, når man bruger sig kreditkort, får op til 20 pct. bonus, når man køber en flybillet til flyselskabet Norwegian, OG at man desuden får 1 pct. bonus på alle andre indkøb, man foretager med kortet! 

Det vil sige, at når man shopper jeans i H&M, får man 1 pct. i bonus sat ind på kortet. Man får 1 pct., når man handler benzin og en latte på den lokale tankstation. Man får sørme også 1 pct., når man handler morgenbrød hos bageren søndag morgen med sit kreditkort fra Bank Norwegian.

Foreløbigt er kreditkortet ikke lanceret i Danmark endnu. Det bliver det engang i starten af det nye år. Men det er allerede nu muligt at snuse lidt rundt i Bank Norwegians produkter, at blive privatkunde i banken, at låne penge online samt naturligvis at få en opsparingskonto.

Jeg synes, det lyder som et super spændende produkt, og jeg glæder mig rigtig meget til at følge det. Specielt muligheden for, over tid, at samle points til at få flyrejser smidt i nakken, lyder jo som en drøm. Og jeg tænker umiddelbart, at man, ud fra devisen "mange bække små", meget hurtigt kan få samlet points sammen til en flyrejse til f.eks. skønne Stockholm ved bare at give den fuld skrue med indkøb af tasker, sko og lækre strik.

I øvrigt gik opgaven for Bank Norwegian rigtig godt. Jeg er nemlig ikke den eneste, der synes, at en ny spændende bank, der har succes hos vores skandinaviske naboer, er spændende at skrive om :-)


Nu vi er ved materialle goder, så husk at lægge vejen forbi dagens julekalenderlåge, som Pernille er værtinde for i dag, og som indeholder smukke smykker fra Jane Kønig i form af en Lovetag halskæde samt de fede Magnetic øreringe. Haps!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce