Aniston

Den store gave til bedsteforældrerne

Bring dine bedsteforældre på forkant med den digitale teknologi ved at give dem en iPad til jul! Det vil de takke dig for, når de først får det lært.

Den store gave til bedsteforældrerne

Har du en af de bedsteforældre, der altid klager over, at de aldrig kan få deres Windows XP til at gøre, som de vil have den til på trods af, at den blev købt tilbage i 2003? Er din bedstemor evigt insisterende på, at hun har fået virus og beder dig komme forbi og ordne det? Eller har de grå i din familie for længst forkastet al tiltro til nyere teknologi end mobiltelefonen?

Køb dem en iPad i stedet
Hvis du kan nikke genkende til et af scenarierne ovenfor, har vi en gaveidé til dig – køb dem en iPad til jul! Det kunne godt være, at du tænker, at når nu de ikke kan finde ud af computeren, hvorfor skulle de så kunne benytte sig af en iPad?

Det skal vi fortælle dig. iPad’en har et styresystem, som er udviklet til at være så nemt som muligt at benytte, hvorfor det vil være væsentligt nemmere end din bedstefars gamle computer. De almindelige Windows computere har sin praktiske anvendelse i erhvervslivet og ved mere IT-kyndige brugere, hvor de mange konfigurationsmulighed ikke bliver set som et problem, men som en mulighed – for de ældre er problemet det omvendte.

Den eneste knap, der er, bringer dem tilbage til start
Når din bedstemor sidder med den iPad, du har givet hende, vil hun have enormt nemt ved at finde rundt i det intuitive system, specielt når hun ved, at den eneste knap på maskinen fører hende tilbage til start.

Det vil selvfølgelig kræve overtalelse at få din bedstefar eller bedstemor til at afprøve den nye teknologi, du præsenterer dem for, men efter du har vist dem, hvordan de skriver på iPad’en, og forklaret, at man ikke skal trykke med neglene, kan der næsten ikke dukke nye overraskelser op for dem.

De vil takke dig for at have gjort livet nemmere
Efter at have givet dem deres nye iPad med hjem, vil der nok gå nogle dage, før de ser værdien i dem. Men når de begynder at bruge den og finder ud af, hvor meget nemmere, det er at betale regninger og skrive mails fra iPad’en, vil de takke dig for at have gjort deres liv så meget nemmere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce