Aniston

November Lust List

Forkælelse i en kold, grå og våd tid.

November Lust List

Det er egentlig lidt vildt at tænke på, at vi allerede er mere end halvvejs gennem oktober! Næste gang, jeg sidder og laver denne liste over ting, jeg ønsker mig, er det jo reelt en juleønskeliste, jeg laver, og det er slet ikke til at forstå.

Det kan da også godt tænkes, at en del af de ting, der er på lust listen denne gang, ryger på listen over juleønsker. Der er trods alt et julegavebudget, der skal tænkes i. Men derfor kan man jo roligt forkæle sig selv lidt midt i denne grå, kolde og våde tid.

Femilet Lulu BH
Jeg har ventet og ventet og ventet på, at denne blonde BH skulle komme i handlen efter, at jeg så den til en event for efterhånden ret lang tid siden. NU er den landet, og den skal så meget ud og prøves! Jeg synes, den er virkelig skøn, og jeg tænker, at den vil være den lille smule luksus på huden, som man har brug for, når man har tyve lag trøjer og store uldcardigans på kroppen. 
Den smukke Femilet Lulu BH forhandles bl.a. i Magasin.

The Body Shop pakkekalender
Jeg sukker hvert evig eneste år efter The Body Shops julekalender. Men det er faktisk en del år siden, jeg forkælede mig selv med sådan en sag. Det var dengang, produkterne blot var pakket ind og lagt i en pose. Det var altså mere en almindelig pakkekalender, end det var en kalender med låger. Jeg husker dog tydeligt, at det var skønt at pakke små fine skønhedshemmeligheder op hver evig eneste dag frem til jul, og jeg kan kun forestille mig, at det er endnu sjovere, når hemmelighederne gemmer sig bag små låger i en fin kalender - måske endda sjovere end chokolade?
The Body Shops pakkekalender findes i tre varianter og kan købes hos The Body Shop.

Hästens pyjamas 
Noget jeg slet ikke kan undvære på denne tid af året, er en rar, løs pyjamas - og helst i et helt klassisk herresnit. Min yndlingspyjamas fra Hästens er ved at være brugt og vasket så meget, at den er lige til at kaste i en genbrugspose til H&M. Jeg kan dog ikke få over mit hjerte at gøre det, inden der ligger en ny klar på sengen til mig, som jeg kan lune mig i under dynerne her i vintermånederne. Pyjamas er i øvrigt alle tiders søndagspåklædningen akkompagneret af uldsokker, en god film og en god kop kaffe i denne kolde tid.
Hästens pyjamas forhandles bl.a. hos Hästens.

Slowjuicer fra Wilfa
Siden Lillemanden var i Søndermarken til noget efterårshalløj med børnehaven, hvor de selv lavede deres egen æblejuice, har han ævlet løs om, at han vil have en juicer. Manden har ævlet løs om en i årevis, og jeg bliver da også mere og mere lun på tanken - også selvom jeg forudser, at det bliver lidt af en kamp at gøre sådan en sag ren, når nu man ikke har plads til en opvaskemaskine i lejligheden. Desuden så skal det, hvis jeg skal have en juicer, være en ordentlig en, som har noget power, og som kan levere varen. Derfor har jeg kig på en slowjuicer fra Wilfa. Vi har i forvejen et par køkkenmaskiner fra mærket, og de er suveræne. Samtidig er slowjuiceren fra Wilfa testvinder flere steder, så mon ikke også, den er kram.
Juicepresser fra Wilfa forhandles bl.a. på Wupti.com.

Uld fra JOHA
Jeg plejer egentlig at være en vinterviking, der sagtens kan holde varmen, og folk har rystet godt og grundigt på hovedet, når jeg har gået en hel vinter i blot en uldblazer kombineret med en tørklæde og en lille hue. Men med alderen, synes jeg, kulden bider mere og mere, og jeg synes allerede, jeg har lyst til at pakke mig ind i uld fra top til tå og vinterjakke, forede støvler og uldsokker, bare jeg kigger ud af vinduet. Derfor har jeg også besluttet mig for, at der skal investeres i noget uld til inderst inde denne vinter. Lillemanden har de skønneste uldundertrøjer fra JOHA, så jeg har kig på deres uld til damer. De ser yderst rare ud, og hvis bare de varmer og kan købes for penge, så skal der klar investeres i nogle stykker.
Uldunderttøj til damer fra JOHA forhandles bl.a. på Svanebutikken.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce