Aniston

Marts Lust List

Marts Lust List

De seneste par måneder har jeg haft lidt skyklapper på, når det gælder shopping. Jeg gik så meget amok i London og brugte så mange penge på så få dage, at jeg lovede mig selv, at jeg ikke ville shoppe (ud over det allermest nødvendige, naturligvis) indtil sommer, hvor den står på den helt store USA-tur. 

Selvom jeg har holdt igen med ønskerne, er der alligevel røget en smule over disken til mig selv de seneste måneder. Bl.a. en ny vinterfrakke, fordi den gamle blev for sjusket at se på, og vinteren bare synes at blive ved og ved og ved og ... 

Helt realistisk set kan jeg dog nok ikke holde mig helt på måtten indtil sommer. En ny sæson bliver skudt i gang i morgen, og det betyder en masse sprøde nyheder i butikkerne, der lokker. 

Efter to måneders pause er min månedlige lust list altså flyvende igen - nu med forår på!!

1. Stine A Love Coin
Jeg har længe gået og sukket over danske Stine A's smykker. Der er mange gyldne favoritter, og her til foråret har jeg et rigtig godt øje til Love Coin halskæden. Den er pæn, vil skinne gyldent i forårssolen, og så er den til at betale.
Stine A Love Coin Necklace forhandles bl.a. på Stine A's webshop.

2. By Nord vase
For nogle uger siden var jeg så heldig at være inviteret op i By Nords lækre showroom. En nedlagt fabrik på Frederiksberg i bedste New Yorker Loft-stil. Super lækket sted, der var fyldt til randen med nogle af de spændende nyheder, vi har i vente, fra By Nord. Bl.a. fik jeg et utroligt godt øje til de smukke glasvaser og -lysestager i farvet glas. Så enkle, så pæne.
By Nord Copenhagen Bifrost vase forhandles bl.a. på By Nords webshop.

3. Maison Scotch pyjamasblazer
Pyjamaslooket har gået og skreget efter mig i et par sæsoner efterhånden. For det første elsker jeg at gå i jakker, og for det andet er det bare så utroligt pænt med sådan et matchende sæt. Jeg ved ikke, om jeg i sidste ende ville ende med at rende rundt i match fra top til bund, så i første omgang har jeg ledt efter en pyjamasblazer, som jeg blot kan matche med jeans eller habitbukser. Jeg prøvede H&M's version, som blev for slasket til min smag, så mit næste forsøg er designet af fantastiske Maison Scotch, som i forvejen har en stor plads i mit hjerte - og i mit klædeskab, i øvrigt!
Maison Scotch pyjamasjakke forhandles bl.a. hos Magasin.

4. Rae Feather Clutch
Jeg elsker at sidde på nettet og finde små fede ting, som er noget særligt. Hvorfor ligne alle andre, når man kan skabe sin egen stil med små finurlige detaljer. Bl.a. faldt jeg over de fede fede customized clutches fra Rae Feather. Man vælger blot farver og angiver, hvilke initialer der skal stå på den lille taske og bum, nogle uger efter har man sin egen helt specielle lille clutch, som der (næsten) er garanti for, at ingen andre lige dukker op med til hygegaftenen med veninderne.
Rae Feather tasker kan bestilles på Rae Feathers webshop.

5. Other Stories clutch
Apropos clutch så har jeg stiret mig helt blind på den smukke farverige clutch fra & Other Stories. Farverne er nogle af de smukkeste, jeg længe har set, og de vil vække liv i ethvert kedeligt outfit. Selvom jeg er typen, der er lidt forskrækket, når det gælder mindre hverdagstasker, så tænker jeg, at den er tilpas rummelig til, at man stadig kan have sine nøgler, telefonen, lidt back up makeup og en notesbog med sig på farten. Åh, de farver!
& Other Stories Colour Blocked Leather Clutch forhandles hos & Other Stories.

6. Gardenia loafers
Jeg har haft et godt øje til Guccis loafers med spænder i nogen tid. Men VISA-kortet har strittet lidt imod, og det samme har min fornuft. Forleden spottede jeg, at danske Gardenia faktisk har lavet nogle loafers, der minder utroligt meget om Guccis - med pæn let spids snude og det hele. I det hele taget ser det ud til, at man godt kan holde et vågent øje med Gardenia i den kommende sæson. Det ser RET fristende ud ... Og til penge, som de fleste af os kan være med på uden at rødme.
Gardenia Copenhagen Black Velvet loafers forhandles bl.a. hos Gardenia.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce