Aniston

Et rigtig godt bud på sæsonens bedste hverdags-mascara

Da jeg op til jul udloddede en herlig bunke skønhedsfavoritter fra Elizabeth Arden til en heldig vinder, spurgte jeg til, hvilket Elizabeth Arden produkt, der mon var den enkeltes favorit. Langt de fleste var rørende enige om, at Eight Hour Cream var det Arden-produkt, som var det aller bedste, og som man simpelthen ikke kunne undvære i hverdagen.

Jeg er ret enig - lige bortset fra, at jeg har mange favoritter, og derfor faktisk ikke selv havde kunnet svare særligt kvalificeret på mit spørgsmål.

Jeg vil dog vove at påstå, at Elizabeth Arden nu har begået endnu en genistreg, som nok skal give Eight Hour Cream kamp til stregen, når det handler om beautyfavoritter til hverdagsbrug!

Om lige præcis en uge sender Elizabeth Arden nemlig en helt ny mascara i handlen. "Grand Entrance Mascara" hedder den, og jeg skal da lige love for, at den har gjort en grand entrance hos mig, siden jeg begyndte at teste den!

Jeg elsker den mascara! Faktisk er det den bedste hverdagsmascara, jeg længe har haft mellem hænderne - og på vipperne!

Grand Entrance Mascara gør ellers ikke meget larm af sig, når man lige får fingrene i den. Den er fint indpakket, bevares, men det er alle Elizabeth Ardens produkter jo, så det er lov og ganske enkelt forventeligt. Mascarabørsten ligner dog umiddelbart flere andre, jeg har set, så ved første øjekast var forventningerne ikke kæmpe. 

Den lille specialdesignede børste på Grand Entrance formår dog med ganske få strøg at både forlænge, adskille og løfte vipperne. Samtidig når man meget nemt de små vipper, som ellers kan være svære at fange med mindre, man virkeligt holder tungen lige i munden på de travle morgener, hvor man egentlig helst bare vil bruge 3 minutter på at ligne en million, og man derfor faktisk ikke har tid til at stå og kæle for den sidste finesse.

En lille byge på vej på job slår heller ikke mascaraen ud. Den bliver simpelthen siddende, fordi den er vandafvisende. Og den sidder der også stadig, når man kører hjem igen, og når man har lavet mad, vasket op og smidt stængerne i sofaen.

Når nu en mascara kan holde til stort set alt, er det altid spændende, om man hiver samtlige vipper ud, når man skal fjerne den igen, eller om man ligner en vaskebjørn, der har været igennem en bilvask, når man har forsøgt sig med øjenmakeupfjerner. Men det er der naturligvis også tænkt på, så Grand Entrance Mascara er præcis lige så nem at fjerne med lidt micellar water, som den var at lægge på.

Grand Entrance klumper ikke, den svier ikke i øjnene (og skulle efter sigende være en god mascara til kontaktlinsebrugere og dem med sarte øjne?!), og den er på alle måder en perfekt hverdagsmascara, der giver lige præcis så meget volumen, som sådan en skal give - ikke for meget, ikke for lidt. Nå men, fik jeg nævnt, at jeg virkelig er fan?

Hvis jeg i øvrigt afholder en konkurrence om Elizabeth Arden-produkter igen om et år og stiller det samme spørgsmål, forventer jeg, at Grand Entrance har en del fans derude ;-)

Anywho ... Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara er i handlen fra den 8. februar og forhandles hos Magasin, Salling og i Matas. 

ANNONCE
Et rigtig godt bud på sæsonens bedste hverdags-mascara
Del

Seneste nyt

Annonce