Aniston

Søndagscleanse og nyt liv til den gamle hud

Jeg elsker søndage!

Mens mine mænd tosser rundt med LEGO på hele stuegulvet, hygger med en film, sipper te og spiser morgenbrød, har jeg noget, der minder om en hel halv time på badeværelset, hvor jeg kan lægge ansigtsmasker, massere hudplejen ekstra godt ind, måske oven i købet barbere ben og farve bryn.

Det er rendyrket søndagsforkælelse, det er rart, og det er så tiltrængt, når man endelig har tid til det!

Som regel bliver jeg ikke engang afbrudt af mærkelige spørgsmål omkring temperaturer på vaskemaskinen eller en dreng, der pludseligt skal på toilettet. Total forkælelse!

På det seneste har jeg tilføjet hele ekstra tre minutter til min søndagsskønhedsrutine. Dem tilbringer jeg i selskab med en cleansing brush, som sørger for at rense huden med helt bløde børster, hvilket gør rutinen virkelig rar.

Bonus ved at bruge en cleansing brush er, at den kan komme noget dybere i sin rens af ansigtet, end man kan med bare vand og produkt på hænderne, og det har min hud, som fedter rigtig meget, virkelig brug for. 

Samtidig føles huden utroligt meget friskere efter sådan en gang massage af det slappe gamle ansigt, og det er faktisk den allerstørste bonus, hvis du spørger mig! Huden ser nemlig ikke bare renere ud, den ser faktisk også synligt friskere ud. 

Af samme grund har jeg overvejet at stå fem minutter tidligere op hver morgen for at bruge tiden med en cleansing brush på badeværelset. Indtil videre er det blevet ved tanken, og rutinen er forbeholdt søndage, hvor roen er der til også at nyde. Men i mit næste liv er jeg total zen om morgenen og har masser af tid - eller noget ...

Den cleansing brush, jeg har testet, er en såkaldt Sonic Cleansing Brush fra Babor. Den har 120.000 fine og meget bløde børster, og den kan bruges med de fleste former for ansigtsvask uden korn etc. Man fugter blot børstehovedet let, tilfører lidt produkt, tænder og kører børsten med cirkelbevægelser rundt i ansigtet og på halsen. Det kan vildt godt anbefales :)

PS: Min nedtælling til søndag er allerede begyndt!

ANNONCE
Søndagscleanse og nyt liv til den gamle hud
Del

Seneste nyt

Annonce