Aniston

Beautygrej til kufferten

Travel light - men godt!

Jeg er netop hjemvendt fra en dejlig uge i Side, Tyrkiet. Og når der skal pakkes til tre er mottoet altid: Pak let, pak lækkert!

Derfor er det også begrænset, hvor meget tøj der bliver smidt i kufferten - og i allerhøjeste grad, hvor meget dullegrej. Men makeup og hudpleje skal der jo alligevel til, selvom man skal tilbringe det meste af tiden ved poolen eller stranden. 

Og selvom det skal være praktisk, må det stadig gerne være lækkert!
ANNONCE
Solcreme kan man aldrig få nok af! - Beautygrej til kufferten Solcreme kan man aldrig få nok af!
Solcremer til alle situationer
Man ved, at når man skal på rigtig solferie, så er risikoen for, at solen brænder en hel masse, rigtig stor. Men man ved aldrig helt, hvor meget, og hvordan ens hud reagerer på solen.

Derfor er solcreme et af de steder, hvor jeg ikke sparer på pladsen.

En faktor 30 er altid god at starte med. Den kan bruges af såvel voksne som børn. Men jeg har selv brugt en Korres SPF 30 solcreme, og så har sønnike, som jeg helst kun vil smørre ind i det reneste mulige, brugt en BioSolis solcreme SPF 30.

Herudover har vi brugt en Garnier Ambre Solaire børnesolcreme SPF 50. Det er altid godt at have en creme med, som blokerer mest muligt for solen, fordi man aldrig må udsætte huden, der er blevet bare det mindste solskoldet, for mere sol!

Og til de sidste par dage, hvor man er blevet fint brun og gennembagt, kan man overveje en SPF 20 eller 25. Vi brugte en Garnier Ambre Solaire Golden Protect solcreme, som er olieagtig, men som tørrer rigtig fint ind i huden.
ANNONCE
Flotte ferienegle er et must! - Beautygrej til kufferten Flotte ferienegle er et must!
Lak til fødder og hænder
Selvom solferie også ofte er badeferie, så må man gerne se lidt velplejet ud.

Og når man altid er vant til frisk neglelak på hænderne, kan man faktisk næsten ikke undvære det. Heller ikke på ferien! Man skulle jo nødig føle sig nøgen i sin bikini ...

Min absolutte feriefavorit, når det gælder neglelak, er glimmerlakken fra e.l.f., som for det første bare er rigtig fin, men som også har den fantastiske egenskab, at den er meget nem at opfriske, hvis den slides lidt - og derudover skal der virkeligt meget til, førend den ser slidt ud. 

Til tåneglene havde jeg taget min nye Aquarella neglelak med. Den er så fint pink og skinnende. Et rigtigt godt blikfang til feriebrune fødder! 

Den er iøvrigt vandbaseret og helt uden "nastys".
ANNONCE
Små hudplejeprøver er pladsbesparende. - Beautygrej til kufferten Små hudplejeprøver er pladsbesparende.
Ansigts- og kropspleje
Man må aldrig glemme den daglige hudpleje bare fordi, man er på ferie.

Men at slæbe fullsize-produkter med bliver tit lidt af en kamp, fordi man ganske enkelt skal have en toilettaske på størrelse med en hel kuffert for at få plads til bodylotion, ansigtsscrub, olier, serum og alt det andet, man dagligt omgiver sig med.

Huden har dog stadig brug for eksempelvis en god bodylotion - måske endda specielt i forbindelse med solbadning.

Derfor sørger jeg altid for at have nogle gode cremer på lager i form af små prøver, der lige kan række til en uges tid.

Jeg har bl.a. været så heldig at få fingrene i en skøn Recovery Body, Hydro-Lipid Cream og en Orange Peel til ansigtet fra Akademikliniken, som laver de skønneste produkter til både krops- og ansigtspleje.
ANNONCE
Let makeup og aftersun er sagen, når vejret er varmt. - Beautygrej til kufferten Let makeup og aftersun er sagen, når vejret er varmt.
Efter badet ...
Oven på en hel dag med solbadning, pool og/eller strand er et bad tiltrængt og hernæst noget hudpleje og en sjat makeup, så man rent faktisk kan være bekendt igen at gå ud af sit hotelværelse.

Først er en omgang aftersun på hele kroppen ofte tiltrængt, og her er jeg stor fan af enten en simpel aloe vera eller Green Peoples after sun med aloe og andre gode sager, der køler og giver fugt.

Så lidt let foundation eller evt. BB Cream, som ligger lettere på huden end en foundation. Der er flere gode, men The Body Shops af slagsen har en god størrelse og er god at tilpasse på hud, der måske er blevet lidt mørkere pga. solen.

Mascaraen er generelt enten tåre- eller vandfast på ferien, fordi man aldrig ved, om man får brug for en dukkert. Jeg er imponeret over L'Oréals Extra Volume Collagene mascara, fordi den virkeligt holder, når den bliver våd. Også hvis man gnider sig i øjnene! Og den er relativt nem at få af med makeupfjerner.

Herudover skal deodoranten naturligvis være i orden, og gerne mild, når man skal bevæge sig væk fra airconditionen på værelset. Her er den nye Sanex Dermo Repair oplagt! Den er virkeligt mild på huden, dufter kun lidt og holder svedlugt væk.

I Sanex Dermo Repair-serien findes desuden også en deospray og en showegel.

God pakkelyst!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce