Aniston

Trendfokus: Sæt tasken på ryggen!

Übercool og praktisk!

Min egen elskede (og meget gule) Fjällräv :) - Trendfokus: Sæt tasken på ryggen! Min egen elskede (og meget gule) Fjällräv :)

Rygsækken var, indtil for ganske nyligt, kendt som en super nørdet accessorie, som ingen, med respekt for sig selv, ville ses med på ryggen - end ikke mange af dem, der var på vej i skole!

Men rygsækken er gået fra at være uncool til at være super cool, og nu er rygsækken er helt uundværlig accessorie.

Praktish und gut
Rygsækken i dens nye og super cool version var fast inventar på rigtig mange catwalks til modeshows med efterårets og vinterens trends.

Men rygsækken er også en favorit på gadeplan, og går man gennem Københavns gader, ser man mange flere rygsække i meget federe designs, end man gjorde for blot et år siden.

Der er da også åbenlyse fordele med rygsækken: Man har hænderne fri, der er plads til det meste - og så føles alt bare lidt lettere, når det bæres på ryggen.

Og en rygsæk behøver på ingen måde at være kedelig! Faktisk er der rigtig mange lækre modeller på markedet til både han- og hunkøn lige nu!
 

ANNONCE
Fjällräv fungerer også uden for byen. Her i Muir Woods uden for San Francisco. Jakke: Ganni, Tørklæde: ASOS, Sko: New Balance.  - Trendfokus: Sæt tasken på ryggen! Fjällräv fungerer også uden for byen. Her i Muir Woods uden for San Francisco. Jakke: Ganni, Tørklæde: ASOS, Sko: New Balance.
Phantom-rygsæk fra nOva vejl. udsalgspris 999 kr. www.novabags.dk - Trendfokus: Sæt tasken på ryggen! Phantom-rygsæk fra nOva vejl. udsalgspris 999 kr. www.novabags.dk
Rygsæk fra Lee til 1.675 kr. Forhandles bl.a. på www.zalando.dk. - Trendfokus: Sæt tasken på ryggen! Rygsæk fra Lee til 1.675 kr. Forhandles bl.a. på www.zalando.dk.
Rygsæk med nitter fra ASOS til cirkapris på 275 kr. www.asos.com - Trendfokus: Sæt tasken på ryggen! Rygsæk med nitter fra ASOS til cirkapris på 275 kr. www.asos.com
Del

Seneste nyt

Annonce