Aniston

Gå for kvinders hjerter

Download en app, gå en tur og bidrag til forskning i kvinders hjerter.

Gå for kvinders hjerter
Kvinders hjerter er sjældent noget, der er specielt meget fokus på. Men det bør der være, for hvert år dør knap 7.000 kvinder af en hjertekarsygdom. Det gør de bl.a., fordi vi ikke har nok viden om hjertet, fordi vi kvinder ikke er oplyste nok, og fordi der mangler patientstøtte.

Men det kan du og jeg faktisk være med til at gøre noget ved. Igen i år indsamler Becel og Hjerteforeningen nemlig penge til bl.a. forskning, oplysning, patientstøtte og behandling af hjertekarsygdomme i deres kampagne "Elsk Hjertet".

Og det er faktisk ret enkelt at være med til at indsamle en mønt eller to i forbindelse med kampagnen. Det kræver ikke engang, at man går ud og stemmer dørklokker og rasler med en bøsse. Man skal sådan set bare downloade en app og gå en tur.

App'en "Gå for hjertet" registrerer hver kilometer, du går eller cykler, og Becel går så ind og donerer 1 krone pr. kilometer, der er tilbagelagt, til Hjerteforeningens kampagne.

Sidste år blev app'en downloadet intet mindre end 35.000 gange, men det kan vi da gøre meget bedre!

Og så er app'en jo i øvrigt også en ret god undskyldning for lige at gå en ekstra kilometer eller to ekstra og dermed selv få lidt motion til den dovne krop.

App'en er netop downloadet til min 'fon, og jeg cykler og går adskillige kilometer hver dag, men mon ikke jeg skal til at køre og gå en lille omvej i den gode sags tjeneste :)


App’en Gå for hjertet er gratis og kan downloades til både iPhone og Android-telefoner allerede nu.

Psssst ... Har du ikke en smartphone, kan du på Facebook-siden Gå for hjertet registrere dine tilbagelagte kilometer. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce