Aniston

Fem favorit apps lige nu

Apps, der er en del af hverdagen.

Apps er der masser af. Nogle er virkeligt anvendelige i hverdagen, andre er bare sjove, andre igen gør det muligt at være social.

Uanset, så er apps en stor del af manges hverdag - i hvert fald, hvis man har en smartphone.

Her er fem af mine favorit-apps for tiden.
Fem favorit apps lige nu
Moves
Moves app'en er en sjov lille sag, som man sagtens kan leve foruden.

Men jeg downloadede den for ganske nyligt, og den er meget informativ ift., hvor meget man egentlig får rørt sig i løbet af en dag.

Moves er en slags moderne skridttæller. Men den kan også registrere, hvor meget du cykler i løbet af en dag.

Det kræver blot, at man hele tiden har sin smartphone på sig, hvis man vil have et korrekt billede.

Har man ikke det, er det stadig meget sjovt at se, hvor lang tid det har taget at cykle på arbejde, og hvor man skridt, der egentlig er ned til bageren.

Man kan i øvrigt indstille Moves app'en med højde, alder, køn og vægt, så kan den udregne, hvor mange kalorier, man har forbrændt på en dag.


Moves app findes i App Store og er gratis. Søg på 'Moves'.
ANNONCE
Fem favorit apps lige nu
Instagram
Jeg har mere eller mindre droppet Facebook. Jeg synes, tonen er sur, og indholdet bliver mere og mere ligegyldigt.

Så det eneste, jeg beskæftiger mig med dér, er nyheder og opdateringer på, hvad der lige nu er nyt og lækkert.

I stedet er jeg faldet pladask for Instagram. Her er tonen meget hyggeligere. Man like´r, hvis fotos er gode, og det, at det hele er visuelt, tiltaler mig på en eller anden måde.

Herudover kan man blive meget inspireret på mange punkter på Instagram, fordi folk er så søde at lægge fotos op af deres mad (såkaldt foodporn) og deres lækre kluns (Outfit of the day eller OOTD).

Aniston.dk er forøvrigt kommet på Instagram for ganske nyligt (søg på Anistondk), mens jeg selv har længe været bruger i det små ret længe (søg på Missycls). Og lige nu er jeg dybt afhængig af at sidde og se på billeder fra folk, jeg kender og ikke kender.


Instagram kan downloades via App Store og er gratis. Søg på 'Instagram'.
ANNONCE
Fem favorit apps lige nu
Hotels.com
Jeg er mere eller mindre altid i gang med at planlægge et lille nanobreak, en weekendtur, en storbyferie eller en rundrejse.

Og når man skal ud i verden, så skal man jo have et hjem væk fra hjemmet.

I den forbindelse er jeg meget glad for hoteller.

Noget andet, jeg er meget glad for, er, at det bliver gjort så nemt for mig som muligt, hvilket jeg synes, Hotels.com gør.

Jeg kan søge et hotel frem fra min telefon, booke og betale det. Eller jeg kan gå efter last minute-tilbud, som kun er at finde via Hotels.com's app.

Herudover kan man, ligesom på sitet, optjene Welcome Rewads-points, som er Hotels.com's loyalitetsprogram, der udløser en gratis overnatning for hver gang, man har booket ti overnatninger på Hotels.com.


Hotels.com app'en kan downloades i App Store og er gratis. Søg på 'Hotels.com'. 
ANNONCE
Fem favorit apps lige nu
Byvejret
Det danske vejr er lunefuldt! Man ved skisme aldrig, hvordan vejret bliver, når man skal ud ad døren og i øvrigt skal have klædt både sig selv og ungerne på!

Men så er det godt, at der findes vejr-apps, som kan fortælle én, hvordan vejret er lige nu, og hvordan det bliver nogle timer frem.

Byvejret er en af disse apps. Og udover at man kan se, hvordan vejret er lige nu og bliver på det nuværende sted i løbet af dagen, så kan man også indstille app'en til at vise vejret på andre destinationer.

Det bruger jeg bl.a. til at drømme mig til San Francisco eller Sydney, når rejsefeberen melder sig.


Byvejret kan downloades i App Store og er gratis. Søg på 'Byvejret'.
ANNONCE
Fem favorit apps lige nu
eTilbudsavis
Jeg er for længst holdt op med at få reklamer ind ad brevsprækken. Jeg kan simpelthen ikke holde ud, at der kommer flere tons papir ind ad døren flere gange om ugen, og som så skal bæres ned ad trapperne igen dagen efter - uden at jeg har kigget i en brøkdel af det!

Men jeg er stadig glad for gode tilbud på dagligvarer, fordi jeg ofte kun handler ind en gang om ugen, laver madplan og derfor bruger nogle timer i weekenden på at få handlet ind de rette steder - til de rette priser.

Derfor er jeg også glad for eTilbudsavisen, som samler alle tilbudsaviser for mig.

Jeg kan søge på, hvor de har økologisk mælk på tilbud, og jeg kan blade igennem tilbudsaviser for de forskellige supermarkeder.

Jeg sparer penge, og jeg sparer regnskoven for, at den bliver fældet samtidig.


eTilbudsavis kan downloades i App Store og er gratis. Søg på 'eTilbudsavis'.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce