Aniston

Original Coffee

Indtil for nyligt var det svært at finde en god kop kaffe i indre Kbh K. Det er det ikke længere.

Det er endelig blevet muligt at få en rigtig god kop kaffe i det aller inderste af København. - Original Coffee Det er endelig blevet muligt at få en rigtig god kop kaffe i det aller inderste af København.
Indtil for nyligt trivedes Ovsa Juice i bedste velgående på 4. sal i Illum i det indre København. 

Det skulle man i hvert fald tro, når man kiggede på hoberne af par, børnefamilier og andet godtfolk, der sad i de bløde sofaer og sippede juice og kaffe og spiste croissanter, mens de diskuterede dagens indkøb, læste aviser eller forsøgte at få affodret poderne.

Men en dag var Ovsa Juice væk, og parrene og børnene måtte gå forgæves, når de trængte til en pause fra al shoppingen.

Nu er Ovsa Juice dog blevet erstattet. Og denne gang er det ikke de gode juice og smoothies, der er i fokus. Nej, det er kaffe - god kaffe!

På Illums 4. sal har Original Coffee nemlig nu til huse, og de bløde sofaer er skiftet ud med knap så bløde af slagsen. Til gengæld er indretningen mere stilren - omend også mindre hyggelig.

Børnefamilierne flokkes ikke i samme grad som tidligere, men der er dog stadig plads til børn, og blandt kaffebarens lille bogsamling finder man da også læsestof og spændende stickerbøger fra Alvilda til selv de mindste cafégæster.

Og selvom lidt af hyggen er pillet af, og juicen er skiftet ud med muligheden for at bestille en smoothie med enten hindbær eller jordbær, så er kaffen bare god og af høj kvalitet!

Udover kaffe og smoothie er der mulighed for at bestille croissanter, kage og cookies samt hjemmelavede rugbrødssandwich. 

Og er man tørstig, kan man også nyde en Jacobsen øl, en vand eller en juice på flaske.

Original Coffee er desuden stedet, hvis du vil på nettet samtidig med, at du nyder en god kop kaffe.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce