Aniston

Hvis du skal købe én øjenskyggepalet denne sæson ...

... så lad det være denne!

Jeg har kort talt om den før, men jeg gør det igen: L'Oréal Paris' efterårsnyhed La Palette Nude.

Nu er paletten nemlig landet i handlen, og efter nogle måneders tests må jeg bare endnu engang ytre min begejstring. La Palette Nude er sæsonens skønneste øjenskyggepalet.

Det er ikke, fordi paletten indeholder øjenskygger i farver, vi aldrig har set før. Men det er, fordi paletten simpelthen er så alsidig, at den er svær at komme udenom, hvis man kun skal investere i en øjenskyggepalet til makeuptasken.

Herudover ligger der timers kreativitet og prøven-sig-frem i de ti nuancer, som paletten indeholder. Der er således ikke ét øjenmakeuplook, som ikke kan skabes med La Palette Nude - uanset om det er den naturlige øjenmakeup, det transparente og kun næsten synlige øjenmakeuplook eller smokey eyes-looket til aftenen.

La Palette Nude er desuden oplagt at have i tasken, når man skal skifte fra dag- til aftenmakeup i løbet af dagen, eller med på ferien, hvis man vil have mange valgmuligheder uden at slæbe ti forskellige øjenskygger med. Og det er nemt at fikse selv i bussen pga. det medfølgende store spejl og den (ok) medfølgende øjenskyggepensel. 

La Palette Nude har desuden en søster, der hedder La Palette Nude Rose, som indeholder alt inden for det rosa univers, og som i øvrigt også ser rigtig fin ud.


L’Oreal Paris La Palette Nude forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
Hvis du skal købe én øjenskyggepalet denne sæson ...
Del

Seneste nyt

Annonce