Aniston

Stort jubilæum og endnu en grund til at shoppe

Det er ikke hver dag, man har en rigtig god grund til at shoppe. Men et jubilæum - og dermed jubilæumstilbud - er faktisk en rigtig god grund til at lægge vejen forbi og lige lure, om der er tilbud på noget af det, som man lige stod og manglede ... Eller om man bare, i tilbudsjagtens hede, kan blive fristet af noget, som man pludseligt har umådeligt meget lyst til!

Bahne fylder 50 år i år. Og det er jo ikke dagligdagskost at fylde rundt. Det er heller ikke alle butikskæder, der kan prale af at have eksisteret i et halvt århundrede. 

Da Bahne første gang slog dørene op i Slagelse for 50 år siden, var det under sloganet "Gå tur hos Bahne". I dag siger de i stedet "Velkommen hjem" og byder velkommen i rigtig mange centerbutikker rundt omkring i det ganske land. Og det med indretning og varer på hylderne, som der faktisk ikke er mange andre enkeltstående butikker, der kan tilbyde.

Jeg kan personligt godt lide, at man kan gå i Bahne en helt almindelig lørdag og på en gang shoppe den nye elkedel (sådan nogle udskifter vi af uransagelige ufatteligt ofte herhjemme?!), værtindegaven, nye klude til poderne og lidt forkælelse til én selv. 

For mit vedkommende går turen derfor også ganske ofte forbi min lokale Bahne i Frederiksberg Centret. Både for at ose lidt, men også af praktiske årsager, fordi jeg ved, jeg kan finde det hele. Og så er det bare en rigtig god, inspirerende, stor og overskuelig butik.

I går blev jeg grebet lidt af tilbudsmanien og endte med lidt til boligen i form af sengetøj fra Mette Ditmer. Det var nedsat med 50 pct. pga. jubilæet og er ovenikøbet rigtig fint og blødt.

Lillemanden blev (endelig, vil han nok selv mene) begavet med en mørkeblå kasket fra LP Boys (Little Pieces til drenge), som han har haft i kikkerten i nogen tid, samt en elefanthue fra Molo, som nok mest var et praktisk, omend rigtig fint, køb.

Til mig selv fandt jeg fine, enkle øreringe fra Pernille Corydon, som var nedsat med 50 pct., lækre fingerløse handsker fra BeckSöndergaard samt den skønneste bogstavhalskæde fra Sanne Nordahn.

Alt sammen ting, som man kan bære med sig hjem med en rigtig rar mavefornemmelse. Og i en travl hverdag betyder det faktisk noget, at man kan ordne alle de lækre indkøb på et sted uden at gå på kompromis.

Bahnes 50 års jubilæum fejres til og med den 12. oktober. Og har man ikke en Bahne lige i nærheden, så er der også rigtig mange tilbud at hente på Bahnes webshop.

ANNONCE
Stort jubilæum og endnu en grund til at shoppe
Del

Seneste nyt

Annonce