Aniston

Ferieoutfit fra Kreta

Nu er det relativt sjældent, at jeg giver den som model. Den slags lader jeg oftest Lillemanden om. 

Men på Kreta gik der lidt sport i outfit-billeder, og omgivelserne var jo så smukke, at man slet ikke kunne lade være.

På en af de sidste aftener, lige inden solen gik ned, hoppede vi alle fire i de pæneste klude, vi havde medbragt til turen. Og inden vi tog videre på restaurant, blev der knipset løs på må og få - med en flok øvrige hotelgæster omkring os, som gloede noget efter de fire damer, der stod og gav den gas med poseringer, kamera og ret mange latterudbrud dér midt på hotelområdet.

Anywho ... Jeg fik luftet mine nyindkøbte highstreet fund fra COS og &OtherStories, mens Dorte knipsede løs. Og alt i alt er det jo ganske underholdende at stå på den anden side af linsen, når man har godt selskab, lune temperaturer, masser af tid og fine omgivelser på hotellet at boltre sig i. 

Skjorten er fra COS og en, jeg fløj ud af butikken med lige før turen til Kreta. Jeg er ret tosset med den rustrøde farve, der er fremme lige nu, som faktisk passer rigtig godt til den lyse skandinaviske hud. 

Bukserne er fra &OtherStories og er og bliver mine favoritter, når den ikke lige står på jeans. De indeholder uld, så med støvler, er de også virkelig oplagte til efterår og vinter.

Rygsækken, som kan bæres som skulderatske, rygsæk og bare over armen, er fra Friis/247365.

De Birkenstock inspirerede sandaler er fra Isabel Marant og var et total udsalgskup i Paris. Jeg er helt ærgerlig over, at de skal pakkes væk igen allerede!

Det blå armbånd er i øvrigt en frynsegode, når man bor på all inclusive-hotel. Den slags er aldrig pæne, men når de både kan udløse islatte og cola light i rå mængder, er jeg alligevel fan.


Aniston.dk var inviteret til Kreta af Apollo.

ANNONCE
Ferieoutfit fra Kreta
Del

Seneste nyt

Annonce