Aniston

[Blogjulekalender] Låge 20: Vind et rejsegavekort på 5.000 kr. til Yaneeda

Deltag i konkurrencen om en vaskeægte drømmerejse.

Rejsedrømme er der rigeligt af. Tid og penge til at rejse måske knap så meget!

Men så er det godt, at der findes onlinerejseportaler som Yaneeda.com, hvor man i det mindste sparer en del af rejsebudgettet, fordi man køber sin rejse direkte hos den lokale rejseudbyder, og man dermed springer det fordyrende mellemled over. Så er det bare tiden, der skal findes!

Jeg har allerede brugt en del hyggestunder i sofaen i selskab med Yaneeda.com og mine mange rejsedrømme, og min 2016 rejse bucket list (liste over rejseplaner) er vist nok blevet ekstra lang af det ;-)

Nu har vi jo stort set allerede planlagt en roadtrip i USA næste sommer. Vi tager flere af byerne på østkysten og har planer om at slutte af med afslapning og strand på Long Island.

Dog kunne jeg også meget vel blive fristet af Yaneeda's Østkysttur, der dækker flere af de byer, som vi har i kikkerten, og det til en pris, som faktisk kan være meget svær at slå, hvis man skal planlægge det hele på egen hånd.

Hvis nu man skulle dyrke USA rigtig meget i løbet af 2016, så ville endnu en tur til hyggelige, rare og super fine San Francisco bestemt heller ikke blive afvist. Og jeg har jo faktisk stadig Los Angeles til gode.

Galapagos har også længe været blandt en af mine absolutte drømmedestinationer. Den er bare endnu ikke blevet til noget, fordi vi altid ender i Australien. Manden min var dog på Galapagos for cirka ti år siden, og han fabler stadig om, hvor fantastisk der er, så det ville vist heller ikke gøre ham noget, hvis han fik lov til at opleve det igen.

En destination, som jeg i øvrigt slet ikke anede, at jeg drømte om, førend jeg læste om en specifik tur på Yaneedas site, er Japan. Turen med fokus på Japans højdepunkter og med besøg i både Tokyo og Osaka lyder intet mindre end perfekt til en kombineret kultur- og storbyrejse, og jeg kan levende se mig selv svælge mig i japansk mad, manga og en vaskeægte japansk onsen. 

Hvis jeg så i øvrigt skulle afslutte mit lettere dekadente drømmerejseår, så kunne turen passende gå til Cuba, hvor jeg ville snuse til en god cigar (bare rolig, jeg skal ikke ryge den), drikke en kølig drink og lytte til lækre rumbatoner lige midt i middagssolen og atmosfæren.

Indtil videre kan jeg se frem til en tur til London inden længe. Det er ikke på nogen måde spor eksotisk, men jeg glæder mig sindssygt til bare at slappe af med min familie i nogle dage. 

Udover oplevelser for livet, glæde, god mad og afslapning, så er det nemlig netop det, som en rigtig god rejse kan give - nærvær med dem, du holder af.

Og hvor drømmer du så om at rejse hen i 2016?

Stik mig et link til din drømmedestination på Yaneeda, og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 5.000 kr. neden for!

ANNONCE
[Blogjulekalender] Låge 20: Vind et rejsegavekort på 5.000 kr. til Yaneeda

VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 
5.000 KR. TIL YANEEDA.COM


Du har nu chancen for at vinde det vildeste rejsegavekort på hele 5.000 kr. til onlinerejsebureauet Yaneeda.

Sådan deltager du:

- Indsæt et link til den destination, du drømmer om.

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre for, at det er dig, der skal indfri rejsedrømmen meget snart.

Gavekortet kan bruges ved booking af en rejse gennem Yaneeda.com og kan ikke indløses til kontanter.


Konkurrencen afsluttes den 25. december 2015, og vinderen får direkte besked via mail.


Præmien til konkurrencen er sponseret af Yaneeda.com.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce