Aniston

[Adventskalender]: Det perfekte rejsekit til vinterrejsen

[Adventskalender]: Det perfekte rejsekit til vinterrejsen

Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke kan lide dansk jul eller er julehader i det hele taget. Men jeg synes, det er oplagt at forlade kolde og mørke Danmark til fordel for varmere breddegrader - og det gør vi så!

Sidste jul tilbragte vi i Danmark og stak af til London over nytåret, men det var også den første jul i (næsten) mands minde, som vi har tilbragt på dansk jord. Der er nemlig noget utroligt sjovt, spændende og hyggeligt ved at tilbringe julen i et andet land, hvor traditionerne, juleglæden og vejret er noget helt andet. Det synes vi i hvert fald.

Vi har derfor flere gange holdt jul i Australien, hvor den 24. december har været en helt almindelig dag, hvor julemanden har været på besøg den 25. om morgenen, og vi så ellers har brugt resten af dagen på at gå på stranden eller på anden måde bare hygge os. Helt stille og roligt og helt uden julestress.

Står du også og skal rejse inden for den kommende tid, så kan du glæde dig over, at jeg har allieret mig med nogle af mine absolutte rejsefavoritter, som jeg slet ikke kan undvære, når turen går lidt længere væk end "bare" til London eller Barcelona.

Først og fremmest er jeg jo, både i hverdagen og på rejsen, stor fan af mælkesyrebakterier (eller probiotika, som det også kendes som).

Mælkesyrebakterier holder nemlig maven i balance og sørger for, at hele tarmsystemet har det godt og er fyldt med gode bakterier. Og hvorfor er det vigtigt? Jamen det er det, fordi tarmsystemet er kroppens anden hjerne, og fordi op til 75 pct. af vores immunforsvar sidder i tarmen. 

På rejsen skifter jeg min daglige kapsel med mælkesyrebakterier ud med en rejsevariant, som hedder Duolac Rejse 2-i-1, og som sørger for, at maven er godt rustet til de eventuelle dårlige bakterier, man nemt kan møde på sin vej på sådan en rejse. Og er uheldet endelig ude, så skulle to tabletter gerne hjælpe til, at maven igen kommer tilbage til normalen, så ferien kan fortsætte uden de kedelige strabadser, som sådan en feriemave kan medføre.

Jeg har dog endnu aldrig oplevet at måtte tage to tabletter, så enten virker Duolac Rejse 2-i-1 utroligt effektivt, eller også har jeg været utroligt heldig?! Men jeg har dog formået at bremse en omgang opkast herhjemme med dem, så et og andet kan de!

Det gode ved Duolac mælkesyrebakterier er, at de små skrøbelige bakterier er pakket særligt godt ind, så antallet af bakterier, som når frem til tarmen, er meget større end, hvis de ikke var beskyttede.

Noget helt andet, jeg på ingen måde kan undvære på rejsen, er solcreme, og her er en absolut favorit solcremerne fra Avène. 

Avène Sun Spray SPF30 er favoritten til kroppen, bl.a. fordi den er så utroligt nem at fordele.

Den sprayes bare på og har den helt optimale konsistens til at trænge hurtigt ind og beskytte optimalt i adskillige timer. Desuden fugtes kroppen rigtig godt undervejs i processen, fordi Avène Sun Spray SPF30 bl.a. indeholder det skønne Eau Thermale kildevand, som man godt kan gå hen og blive bare en anelse afhængig af.

Til ansigtet er jeg stor fan af Avène Sun Cleanance, som er en perfekt ansigtssolcreme, fordi den ikke fedter. Den holder tværtimod huden pænt mat - også selvom man skulle svede i solen. 

Avène Sun Cleanance er da også skræddersyet til ansigtet og specifikt til ansigtshud, som har en tendens til at fedte eller måske endda blive uren.

Samtidigt er huden dog beskyttet optimalt mod solens, til tider, hidsige stråler.

Lyder det alt sammen ret godt? Og har du selv lyst til at prøve nogle af mine absolutte rejsefavoritter - inkl. en top fin toilettaske fra DAY Birger et Mikkelsen? Så er det nu, du skal hoppe ned i bunden af siden for at deltage i konkurrencen om hele pakken med rejselækkerier.
 

Husk desuden at kigge forbi Facebook, hvor der også er sat gang i en lækker adventskonkurrence med chancen for at vinde det lækreste tumlealfabet fra bObles.
 

ADVENTSKONKURRENCE:
VIND ET REJSEKIT
MED MÆLKESYREBAKTERIER,
SOLCREME OG TOILETTASKE


Du har nu mulighed for at vinde det perfekte rejsekit, som består af en række af mine favoritprodukter til rejsen:

- Mælkesyrebakterier Duolac Rejse 2-i-1 (30 stk. + 8 stk.) 
- Avène Sun Cleanance solcreme
- Avène Sun Spray SPF30 solcreme
- Rummelig toilettaske fra Day Birget et Mikkelsen

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 10. december 2016, og vinderen får direkte besked via mail.


Præmien er sponsoreret af Duolac og Avène.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce