Aniston

[Adventskalender]: En jul fyldt med favoritter

[Adventskalender]: En jul fyldt med favoritter

Dette efterår er gået så lynende stærkt, at man kun har kunnet halse efter for at nå det hele. Uanset om vi har nået det, vi skulle, så er efteråret meget snart slut, og december og vinteren kalder. 

På søndag, om en uge, er det allerede første søndag i advent. Og heldigvis har vi en lang række hyggelige traditioner at se frem til, som tager deres start med den første adventssøndag, og som heldigvis gør starten på vinteren helt værd at vente på.

En af de traditioner er, at jeg stabler en dejlig julekalender sammen på den ene eller anden facon. Og du kan som trofast læser dermed vinde en dejlig ekstra julegave.

Traditioner er en skøn ting. Og særligt i den søde juletid, hvor det handler om at give - give lidt af sig selv, give en ekstra krammer og måske endda, hvis man har råd, en dejlig gave.

Jeg giver hver dag lidt af mig selv på sitet her, og du er så rar, at du læser med. Derfor fortjener du jo egentlig en krammer. Men eftersom det kun kan blive en virtuel krammer, synes jeg istedet, at jeg vil give en dejlig gave.

Faktisk vil jeg give hele otte dejlige gaver fordelt ud over de fire søndage i advent. 

Det særlige ved de gaver er, at de er udvalgt ud fra, at hver og en af dem er på listen over mine personlige favoritter. Det er dermed otte gaver, der indeholder noget, som jeg særligt kan anbefale og særligt holder af.

Nogle af præmierne til konkurrencerne er også udvalgt, fordi det er Lillemandens favoritter. Det er dog dermed også mine favoritter. For hvis han er glad, så er jeg jo også glad (men nej, jeg sætter ikke noget med irriterende Pac-Man tegnefilm på højkant og ej heller dragespil til iPad'en ...)

I stedet kan du glæde dig til én lækker konkurrence her på sitet hver søndag i advent samt én lige så lækker konkurrence på Facebook hver søndag i advent.

Og eftersom det er mine særligt udvalgte favoritter, du kan vinde, så synes jeg jo godt, at du kan begynde at glæde dig :-)

Til slut kan jeg afsløre, at logoerne ovenfor ikke er helt tilfældigt udvalgt. Men meget mere om det fra på søndag, du ved!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce