Aniston

[Adventskalender]: The Body Shop pakkekalender

[Adventskalender]: The Body Shop pakkekalender

Lige nu er vi sikkert mange, der sidder og bokser med at finde på ønsker til juleønskesedlen. Som voksen kan det nemlig være ganske svært at finde på noget, som man helt reelt ønsker sig. Det, man mangler eller ønsker sig, køber man jo ganske ofte bare selv, når behovet melder sig.

Noget helt andet er at få en overraskelse. Eller måske endda 24, som man kan glæde sig over hver evig eneste dag, mens man tæller ned til juleaften, hvor man får lige præcis de strømper og den mascara, som helt obligatorisk står på ens ønskeseddel hver evig eneste jul.

En af de ting, som jeg har glædet mig rigtig meget over i julemåneden flere gange over de seneste år, er den smukke og virkeligt glædesbringende pakkekalender fra The Body Shop. Den står altid på min liste over ting, som jeg gerne vil forkæle mig selv med i den søde juletid.

Over årene er den gået fra at være 24 fine gaver, der var pakket ind i gavepapir, til at være en super sej og tjekket vaskeægte julekalender. Men istedet for chokolader, som smuldrer i munden på en, så indeholder den 24 beautygaver, som kan være alt fra makeup til cremer.

I år har pakkekalenderen fra The Body Shop i øvrigt fået en helt ny dimension.

For hver gang man har åbnet en af de små æsker med et produkt, kan man nemlig vende kassen om og sætte den tilbage. I sidste ende vil man så få et fint citat frem, som man kan glæde sig over i dagene efter jul. Desuden slipper man for at kigge på en mere og mere afpillet julekalender med flænsede kalenderlåger.

Endnu finere er det dog, at man, hver gang man køber en pakkekalender hos The Body Shop, hjælper til at genskabe 1 kvm. regnskov.

Pakkekalenderen findes i tre forskellige størrelser. Fælles for dem alle er dog, at de indeholder produkter for en langt højere værdi end det, man giver for kalenderen.

Og nu til det sjove ... Hop ned og deltag i den første adventskalender-konkurrence, og kryds arme og ben for, at du bliver den heldige vinder af en af de smukke, hyggelige og rare pakkekalendre fra The Body Shop. Ja, den vil komme en smule forsinket frem til vinderen ift. første lågeåbning, men til gengæld er det så helt legalt at åbne flere låger på én gang.

Husk desuden at kigge forbi Facebook, hvor der også netop er lukket op for adventsgodteposen med en række hudplejefavoritter til tør vinterhud fra A-Derma.
 

ADVENTSKONKURRENCE:
VIND EN PAKKEKALENDER FRA
THE BODY SHOP


Du har nu mulighed for at vinde en af mine absolutte julefavoritter: En pakkekalender fra The Body Shop.

Kalenderen har en værdi af 800 kr. men indeholder produkter for i alt 1.515 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 3. december 2016, og vinderen får direkte besked via mail.


Præmien er sponsoreret af The Body Shop.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce