Aniston

Body Shop pakkekalender

Køb den ultimative pakkekalender - til dig selv!

Julen nærmer sig, og det er tid til at tænke i pakkekalender. The Body Shop har lavet en, der er fyldt med maksimal forkælelse til dig selv eller en, du holder af.

Body Shop pakkekalender
24 dage, hvor man skal have 24 overraskelser. Sådan er det med pakkekalendere.

Og vil du gerne forkæle dig selv gennem julemåneden, eller orker du ikke at valfarte byen rundt efter små pakker til dine kære, så er pakkekalenderen fra The Body Shop den oplagte løsning!

En pose fyldt med goodies
Pakkekalenderen fra The Body Shop er en flot, julet pose, som er fyldt til randen med færdigpakkede små gaver, der indeholder nogle af kædens lækkerier til hud, hår, negle og læber.

Hver af de 24 gaver er pakket fint ind, og derfor egner pakkekalenderen sig også fint til som julehygge til dig selv. Men det er naturligvis også tilladt at forære den fine sag til mor, veninde, datter eller en anden, der fortjener en skøøøn pakkekalender.

Gaverne spænder da også vidt, og uden af afsløre for meget, kan jeg fortælle, at posen indeholder både lækre rejsestørrelser, produkter i fuld størrelse, de skønne body butter, læbepleje og meget andet, der er must-haves i en hverdag med lækre, velduftende hudplejeprodukter, der eksempelvis ikke er testet på dyr.

Gave med omtanke
En stor del af produkterne indeholder desuden en eller flere af de såkaldte Community Trade ingredienser, og du kan dermed både glæde dig selv eller en, du holder af - og samtidig hjælpe de 25.000 familier, der lever af Community Trade i samarbejde med The Body Shop.

Pakkekalenderen fra The Body Shop fås i tre prisvarianter til 600 kr., 800 kr. eller 1.000 kr., men værdien af produkterne i kalenderne er næsten det dobbelte af prisen - så du kan både spare tid og penge - we like!

Vil du hellere selv sammensætte en pakkekalender, så bugner The Body Shop desuden af små fine sager, der kan bruges som guf i din pakkekalender.

Find din nærmeste butik her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce