Aniston

Et billigere alternativ til M2 Beauté?

For ikke så lang tid siden fik jeg en pakke ind ad døren med tre produkter, som til sammen skulle være årets skønhedsnyhed.

Det sker relativt ofte, at man hører lignende rosende formuleringer om et produkt, fordi man som producent naturligvis tror på det, man producerer, og i øvrigt er stolt og glad, når man har en spændende nyhed i ærmet.

Men årets skønhedsnyhed alligevel? Det lyder jo lidt vildt!

Den lille æske indeholdte tre små æsker i et enkelt design, og indeni gemte der sig hhv. en vippeserum, en læbeserum og en øjenserum.

Dog er det ikke bare almindelige plejende produkter, som fugter eller booster det, vi ellers propper på huden, vipperne, læberne eller omkring øjnene. Nej, det er produkter, som lover, at de på få minutter kan give mere fylde eller, for den sags skyld, mindre fylde til de enkelte ting.

Instant Effects Instant Eye Lift lover således at kunne reducere rynker og fine linjer omkring øjnene på bare 15 minutter. Herudover skulle produktet bekæmpe mørke rander og hævelser omkring øjnene ved at stramme huden op og gøre denne mere elastisk.

Effekten skulle vise sig på blot 15 minutter og vise sin fulde effekt efter en time.

Jeg prøvede noget lignende i USA. Og ekspedienten, der påførte produktet, brugte det kun på det ene øje, hvilket resulterede i, at jeg rendte rundt og så utroligt træt og gammel ud i den ene side af ansigtet, mens jeg så frisk og veloplagt ud i den anden. Oh well! Mødte heldigvis ikke nogen, jeg kendte ;-)

Da jeg lige hurtigt påførte Instant Eye Lift omkring øjnene her til morgen, synes jeg da også, at jeg kunne se en effekt. Men det kan være svært at vurdere med det blotte øje efter blot en påføring, så jeg tænker, at jeg skal forsøge mig med den mere synlige (og knap så flatterende) metode, hvor jeg arbejder serum på omkring det ene øje i en periode.

Et andet produkt i serien er Instant Effects Instant Lip, som er en såkaldt "lip plumper", som smøres på læberne.

Efter blot to minutter skulle læberne blive op til 20 pct. større og mere fyldige. Effekten skulle vare i op til fire dage.

Igen har jeg blot lige meget hurtigt hevet produktet frem, smurt det på læberne og forsøgt at vurdere effekten efter nogle minutter. Men det er svært at vurdere med det blotte øje.

En ting er dog sikkert: Produktet tilfører en masse dejlig fugt!

Og nu til produktet, som jeg tænker, vil tage verden med storm, hvis det kan leve op til det, som det lover: Instant Effects Instant Lash.

Jeg kender nemlig ikke mange, som ikke drømmer om længere og fyldigere vipper!

Boost af vipperne med serum er dog ikke noget nyt fænomen, og M2 Beauté serum har stået stærkt på det marked længe (og virker i øvrigt helt efter hensigten, hvilket du bl.a. kan læse om her.)

Trods effekten af M2 Beauté har mange dog hostet lidt over prisen for bl.a. vippeserum, og det er her, Instant Effects Instant Lash kunne gå hen og blive ret interessant. Instant Effects' produkt til vipperne koster nemlig rundt regnet det halve af, hvad en M2 Beauté serum koster.

Instant Lash skulle til gengæld virke ret meget som konkurrentens - blot hurtigere.

Instant Effects lover således en synlig effekt på fylden af vipperne (og i øvrigt også brynene, hvis man bruger produktet dér) efter blot 20 minutter. Og ved brug af serum i blot to uger skulle man få den fulde effekt og dermed opleve 40 pct. mere fylde samt 20 pct. mere længde på vipperne. 

Ligesom med M2 Beauté skal serum blot påføres dagligt (evt. før sengetid) på rene vipper, hvilket er et overskueligt projekt, og jeg tør godt love, at jeg er meget spændt på, om dette billigere alternativ kan have en lige så godt effekt som konkurrentens.


Indtil jeg vender stærkt tilbage med en vurdering af produkterne fra Instant Effects, kan du evt. læse mere (inkl. diverse anmeldelser) her.
 

ANNONCE
Et billigere alternativ til M2 Beauté?
Del

Seneste nyt

Annonce