Aniston

Rillefri, langtidsholdbar neglelak - ja tak!

Rillefri, langtidsholdbar neglelak - ja tak!

Det siges, at neglene siger rigtig meget om vores sundhed.

Skrøbelige og splittede negle kan være tegn på B-vitamin mangel eller mangel på kalcium. Lodrette riller kan komme med alderen, men kan, hos kvinder, også hænge sammen med menstruationscyklussen.

Samtidigt varierer neglen kvalitet fra person til person, fordi der også er en del genetik, der bestemmer, hvordan vores negle ser ud.

Mine negle har, så længe jeg kan huske, haft lodrette riller. Ikke dybe riller, men lige præcis nok til, at neglelak ikke altid ligger lige pænt, fordi man simpelthen kan ane rillerne igennem lakken.

Derfor hiver jeg ganske ofte en såkaldt "ridge filler" frem, som er en underlak, der udglatter riller på neglene, så lakken ligger pænere.

Problemet med de varianter, jeg har i skabet, er, at de kun dur til almindelige neglelakker. Altså eksempelvis Depend minilak, ByK. neglelak eller en helt almindelig essie. De spiller ikke sammen med de mere langtidsholdbare lakker, som jeg ellers er meget stor fan af og primært bruger, når jeg lægger neglelak.

En af de langtidsholdbare neglelakker, jeg er rigtigt glad for, er CND Vinylux Weekly Polish. Den holder i rundt regnet en uge (når neglene er sunde), og det er jeg stor fan af i en travl hverdag!

Som en lille ekstra julegave til mig (sådan føler jeg det i hvert fald!) har CND dog nu endelig også lavet en ridge filler til alle os med rillede negle, der elsker CND Vinylux. 

Den nye CND RidgeFx Nail Surface Enhancer er kompatibel med Vinylux Weekly Polish og lægges altså under lakken og overlakken.

Det vil sige naturligvis sige, at denne rutine ikke er lige så hurtig, som det ellers er at lægge Vinylux, der normalt kun kræver lak og overlak, idet der nu også kommer et lag underlak til.

Men til gengæld udglattes linjer, riller og fordybninger i neglen, så lakken ligger meget pænere.

CND RidgeFx lover også, at selve lakken kommer til at holde længere, når man bruger den særlige underlak. Det har jeg desværre endnu ikke oplevet, men mine negle er også i en seriøs vinterkrise lige nu, hvilket gør dem en tand mere porøse, end de plejer at være. Derfor holder neglelak generelt ikke super godt på mine negle lige nu.

Det tager jeg i øvrigt ikke som et tegn på, at jeg er ved at dø af B-vitamin-mangel. Men i stedet som et hint om, at det snart er tid til en nærende neglemaske, at vintervejret skal gå væk, og at jeg måske snart lige skal tage et par mig-dage på vegne af mine negle og overøse dem med nærende produkter og en neglelakpause. 

Men det må blive efter julefrokostsæsonen, hvor jeg ser frem til flotte, rillefri negle.

CND RidgeFx Nail Surface Enhancer forhandles bl.a. hos Stylebox samt CND neglesaloner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce