Aniston

Pakkekalender fra The Body Shop

Giv dig selv (eller en anden) en gave hver dag.

Der er lang tid til jul. Men den er samtidig lige om hjørnet!

I hvert fald hvis man skal tænke i kalendergaver til dem, man holder af.

1. december nærmer sig nemlig i en travl hverdag, og hvis man vil have de helt rette kalendergaver, skal man være tidligt ude!

Det gælder bl.a. for The Body Shop pakkekalendre, som findes i butikkerne allerede her i oktober (nærmere bestemt 16. oktober), men som også meget hurtigt bliver udsolgt!

The Body Shops pakkekalender er en vaskeægte beautytreat, som findes i tre forskellige varianter med en skønhedsoverraskelse hver eneste dag op til jul. 

Pakkekalenderen findes tre varianter med hver 24 gaver i hver og koster altså 600 kr., 800 kr. eller 1000 kr. Men til gengæld har produkterne, der er i, en værdi, der er mellem 320 kr. og 960 kr. højere.

Jeg har længe gået og håbet på, at en eller anden ville købe en af slagsen til mig. Men det er endnu ikke sket, så måske man bare skulle forkæle sig selv i år?


The Body Shop pakkekalender forhandles hos The Body Shop fra 16. oktober 2012. Vejl. udsalgspris fra 600 kr.
ANNONCE
Ingen tvivl om, at både mor, søster, veninde ogkollega vil sætte pris på den fine pakkekalender med lutter skønhedsgaver. - Pakkekalender fra The Body Shop Ingen tvivl om, at både mor, søster, veninde ogkollega vil sætte pris på den fine pakkekalender med lutter skønhedsgaver.
Det er svært at holde fingrene fra lågerne ... - Pakkekalender fra The Body Shop Det er svært at holde fingrene fra lågerne ...
Del

Seneste nyt

Annonce