Aniston

Duften af sommer, figen og god karma

The Body Shops dufte har fået en makeover og en ny lækkeri er kommet til.

Sidste sæson brillerede The Body Shop med deres tunge og meget forførende Red Musk. Denne sæson er der fokus på det mere lette med den nye duftserie Italian Summer Fig, som stadig bevæger sig lidt på grænsen mellem det feminine og maskuline.

The Body Shop har ellers aldrig været specielt kendte for deres eau de toilette og parfume, men på det seneste har de oppet sig, og det er der faktisk kommet nogle utroligt gode dufte ud af! 

Italian Summer Fig er et rigtig godt eksempel på dette. Den er let, sommerlig, og alligevel har den rigtig meget karakter og en umiskendelig duft af figen, som jeg personligt rigtig god kan lide, når nu vi taler om en duft, der er skræddersyet til lune og lange aftener.

Duften er da også baseret på solmodnede figner fra Italien, som giver en særlig og sød, men ikke kvalmende, duft.

Flere af de øvrige dufte fra The Body Shop har i øvrigt fået en makeover, så de matcher hinanden, når hele striben står på badeværelses- eller soveværelseshylden. Alle er naturligvis baseret på Community Fair Trade alkohol, naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr.

I The Body Shop Italian Summer Fig duftserien findes, udover Eau de Toilette (225 kr., 50 ml.) også en Fragrance Mist, Shower Gel, Body Lotion og Body Cream. 

ANNONCE
Duften af sommer, figen og god karma
Del

Seneste nyt

Annonce