Aniston

De 10 mest populære brætspil til kvinder

I dette indlæg vil du kunne læse om de 10 mest populære brætspil til kvinder. Disse spil forekommer ikke i en rangeret rækkefølge, men i form af en oversigt over de mest oplagte spil for dig og dine veninder til enhver lejlighed!

Bezzerwizzer
På listen over de 10 mest populære brætspil til kvinder, kan man ikke komme udenom klassikeren Bezzerwizzer. Quizspillet, der tester din paratviden og snilde samt evne til at lægge taktik, kan stå for mange timers underholdning for dig og dine veninder, og med fx. Bezzerwizzers nye og praktiske mini-udgave har det aldrig været nemmere at have et brætspil med på farten.

Det dårlige selskab
Det dårlige selskab er et uundgåeligt brætspil fra USA - også kendt som Cards Against Humanity. Dette spil er et af de mest populære spil lige nu, idet det er op til spillerne selv at skabe de mest absurde og sjove scenarier ved at kombinere et af deres egne spillekort med en ufuldendt sætning, valgt af dommeren. Herefter er det så op til dommeren at bestemme, hvem der har fundet på den mest originale og grinagtige kombination.

EGO
De populære selskabsspil EGO er til dig, der gerne vil vide mere om dig selv. Der stilles en række spørgsmål, hvorefter du vælger dit svar. Dette svar skal dine medspillere så kunne gætte. Selvom dette spil i højere grad handler om DIG, er det vigtigt, at du er hudløst ærlig i dine svar, da det i sandhed bliver en prøve i, hvor godt du og dine veninder kender hinanden.

Hvem i dette rum
Brætspillet Hvem i dette rum er en sikker vinder, hvis man er nysgerrig efter at vide, hvad ens veninder egentlig tænker om en. Mange vil nok blive overraskede over, hvilket indtryk man i virkeligheden har givet sine veninder, når der på skift trækkes et kort med et personligt, pinligt eller skørt spørgsmål startende med udsagnet: Hvem i dette rum …?, hvorefter personen, udsagnet passer til, peges på.

Jeg har aldrig
Jeg har aldrig er spillet, der lægger op til fest. Saml dine bedste veninder til lækre drinks, når alle pinligheder skal på bordet. På tur trækkes et kort med den indledende sætning “jeg har aldrig ...” efterfulgt af et udsagn, hvorefter de, der har gjort det som udsagnet, beskriver, tager en tår af deres drink. Dette er altså det ultimative spil til at få dig og dine veninder til at afsløre jeres dybeste hemmeligheder, hvilket kun er med til at gøre aftenen sjovere.

HINT
Brætspillet HINT udfordrer dig og dine veninders udtryksevner til det aller yderste! Vælg en af opgaverne og få dine veninder til at gætte, hvad det er, du prøver at fortælle dem ved hjælp af mimen, nynnen og tegninger - men du skal skynde dig, for du har kun 90 sekunder!

Ordet fanger
Ordet fanger er spillet, der lægger op til grin og masser af underholdning for dig og dine veninder. Under tidspres bliver I testet i jeres paratviden, når I hver vender kort, indtil matchende symboler optræder. Efterfølgende gives der et eksempel på modstanderens kategori, hvorefter det gælder det om at være lynhurtig til at komme med det rigtige svar, hvilket er lettere sagt end gjort. 

LOGO-spillet
LOGO-spillet er brætspillet, der tester hvor godt du og dine veninder egentlig lægger mærke til de produkter, der optræder i hverdagen. Reglerne er simple: Svar rigtigt på spørgsmålene og vind - men pas på at dine veninder ikke er bedre til at genkende hverdagens produkter, end du er.

Tegn og Gæt
Tegn og Gæt er uden tvivl også en klassikker inden for brætspilsverden. Slå dig sammen med din bedste veninde og forsøg at vinde over de modspillende hold ved at være bedst til at tegne og gætte en af de skøre og underholdende opgaver, men skynd jer, inden tiden er løbet ud!

Snak
Det populære spil Snak er for dem, der, bogstavelig talt, er mere til en snak. Ved at vælge et af de vedlagte kortspil, vil diverse emner komme på banen. Emnerne lægger op til, at hver spiller fortæller sin egen mening om emnet, hvilket er en ny og sjov måde at lære sine veninder bedre at kende på.


Sponseret indlæg.

ANNONCE
De 10 mest populære brætspil til kvinder
Del

Seneste nyt

Annonce