Aniston

En anderledes (og utroligt sjov) rejsedagbog

En anderledes (og utroligt sjov) rejsedagbog

Der er mange måder at rejse på. Jeg kan personligt godt lide at dykke ned i alt det lokale, det skæve og det særlige ved en given destination.

Turistfælderne forsøger jeg så vidt muligt at undgå. Dem har alle andre jo set og oplevet, og de lokale har så mange gode ting at byde på, som viser livet og ånden på den destination, man besøger.

Der er dog også en helt tredje måde at gribe en rejsedestination an på: Den interaktive.

Og vil man vil dykke ned i små interaktive eventyr på rejsen, kan man passende alliere sig med bogen "Udforsk verden! Tag på nye eventyr", som handler om at gå på opdagelse og samle sine egne helt særlige rejseminder.

Bogen er tænkt som en krativ rejsedagbog, der skal skærpe øjet for verden og for de oplevelser, som ligger lige for fødderne af én.

"Udforsk verden! Tag på nye eventyr" handler således om at gå undersøgende til destinationen ved at observere, samle, dokumentere, sammenligne og analysere, hvilket lyder utroligt skægt, interessant og som en mere kreativ måde at rejse på.

Hvis nu jeg ikke skulle rejse med Lillemanden i denne omgang, er jeg slet ikke i tvivl om, at Keri Smiths nye bog skulle med mig på årets sommerferie. Men, jeg tror, der vil være rigeligt med indtryk i det umiddelbare på rejsen for os alle tre i denne omgang.

I stedet tror jeg, at Lillemanden og jeg skal have bogen med rundt i byen en dag, hvor vi så kan gå på opdagelse i København og nyde en slags staycation og en opdagelsesrejse i egen by. Jeg er sikker på, at han også vil elske at afdække mysterier, registrere lyde og beskrive ting, som man har i lommen.

"Udforsk verden! Tag på nye eventyr" er skrevet af Keri Smith og netop udgivet på dansk af Rosinante.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce