Aniston

[Anmeldelse]: Begynderyogabogen

En både elskelig, sjov og nærværende bog om alt det gode ved at tænke over, hvordan vi bevæger os, trækker vejret, spiser og tænker - om os selv og andre.

5 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: Begynderyogabogen
Der var engang, hvor jeg var rigtig god til at dyrke yoga. Og når jeg ikke lige fulgte et hold, så foregik favoritøvelserne på min yogamåtte på stuegulvet.

Men så ramte barnet, fuldtidsjobbet, opvasken og livet, og så blev yogaen stille og roligt sluset ud af mit liv igen.

Jeg har dog elsket yoga og det, som yogaen gav mig, og derfor vil jeg så gerne i gang igen. "Begynderyogabogen" har givet mig gejsten tilbage igen!

"Begynderyogabogen" henvender sig, som navnet nok afslører, primært til alle dem, der gerne vil snuse til yoga og igang på måtten.

Det er dog en bog om alt det, der rør sig omkring yoga, og bogen handler derfor bl.a. også om, hvad yoga egentlig kan gøre ved både vores krop og sind. Yoga er nemlig ikke bare endnu en sport. Det kan gå hen og blive en livsstil, der kan ændre både din holdning til din krop og til din omverden.

Karen Pallisgaard, som er bogens forfatter, har ellers også selv været en fortravlet karrierekvinde. Så hun har oplevet på egen krop, hvad yoga kan gøre, når man, bogstavelig talt, er ved at dratte omkuld af den stressede hverdag.

Hun er dog hverken hellig eller højtidelig omkring yogaen, og hendes tilgang til den er, at man kan tage det med sig fra bogen, som man synes, man kan bruge. Resten kan man jo bare læse og hælde ud ad ørerne igen.

"Begynderyogabogen" er således en både morsom, uhøjtidelig, jordnær, forfriskende og elskelig yogabog med alt, hvad nybegynderen eller den, der skal have genopfrisket, hvad yoga kan gøre for krop og sind, skal bruge for at komme igang - igen!

Og så er bogen krydret med passende citater fra alt fra Blur til Rihanna og Deepak Chopra.


"Begynderyogabogen" er skrevet af Karen Pallisgaard og udgivet af Pretty Ink. Forord af Maise Njor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce