Aniston

Sådan bliver du helt klar til sommerens mange festivaler og koncerter

Sådan bliver du helt klar til sommerens mange festivaler og koncerter

Det varer bestemt ikke længe, førend de første festivaller står for døren. I den forbindelse skal du selvfølgelig forberede en række ting, så du er helt klar til at give den max gas til dine yndlingskunstnere og -bands.

I indlægget kan du læse mere om, hvordan du bl.a. kan forberede dig bedst muligt - herunder hvilke ting og sager, der er gode at købe på forhånd.

Køb mineral makeup og undgå udslæt, irritationer og lignende
Det er ikke sikkert, du plejer at bruge makeup, når du er på festival, men hvis du gør, så er det en god ide at bruge mineral makeup. Mineral makeup har den store fordel, at det er lavet på baggrund af naturlige materialer, hvilket er ekstremt sundt for din hud.

Derudover er risikoen for udslæt, irritationer og lignende også mindsket markant, da de naturlige materialer er mere ”venlige” over for din hud. Og når du er på festival, så må makeuppen gerne bare spille, som den skal, uden, at du skal gå rundt med udslæt på huden.

Hos Beautyakademiet.dk finder du et stort udvalg af mineral makeup.

Køb dig et par gode sneakers, du kan holde ud at gå og stå i
Når du er på festival, skal du forberede dig på at gå rigtig meget. Det vil sige, at et par gode sko er at foretrække. I den forbindelse er det oplagt at købe et par gode sneakers, da de er behagelige at gå i samtidig med, at de ser super seje og moderne ud.

Hvis du gerne vil se et stort udvalg af perfekte sneakers til festival, så skal du blot klikke her.

Køb et actionkamera, og forevig de bedste minder
Der findes ikke noget bedre end at komme hjem fra en festival og gennemgå de mange billeder og film, du har taget i løbet af dagene. I den forbindelse er det oplagt at udstyre dig selv med et actionkamera, hvor du for alvor kan optage nogle seje videoklip af dine bedste øjeblikke.

Et af de bedste actionkameraer, du finder på markedet, er uden tvivl GoPro. Derfor kan du med fordel købe sådan en model, hvis du har lyst til det. Dog bør du også vide, at Garmin har lavet et kamera ved navn VIRB XE, som minimum er på niveau med GoPro-serien. Den helt store fordel ved Garmin VIRB XE er, at det er udstyret med G-Metrix, hvilket vil sige, at du på dine optagelser kan få en masse spændende grafer og målinger over de ting, du foretager dig i realtid.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce