Aniston

En hel dag i børnehøjde

Når en 4-årig bestemmer.

Vores hverdag er sådan skruet sammen, at det i langt de fleste tilfælde er de voksne, der bestemmer, hvornår vi skal af sted, hvad vi skal spise, hvad vi skal lave, og hvordan vi gør det. 

I dag har vi dog nydt en dag helt på Lillemandens præmisser.

Dagens dagsorden var simpelthen, at han måtte bestemme, hvad vi skulle, hvad vi spiste, og i hvilket tempo det hele skulle ske.

Det resulterede i en tur på McDonald's, hvor der blev serveret Happy Meal. Det er Lillemandens yndlingsmåltid - alene af den årsag, at der hører legetøj med maden samt en pose æbler. Selve maden (hamburgeren og fritterne) gider han faktisk ikke. Nuvel, det var hans dag. Ham, der bestemte.

Hernæst gik turen i Tivoli.

Selvom vi bor i København, har vi faktisk ikke været i Tivoli i (Lille-)mands minde, så nu skulle det være!

Der blev tilbragt adskillige timer i den gamle have, og specielt Rasmus Klump legepladsen er jo sensationel. Her kan man simpelthen tilbringe hele dage med at balancere og kravle og udfordre sanserne. 

Vi fik også prøvet et par karruseller, og eftermiddagssnacken var nogle små meget søde kugler i en sutteflaske. Det er nemlig tilsyneladende en musthave, når man er fire år. Og sådan er det bare!

Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, Tivoli havde arrangeret den vildeste tulipanhave, og Lillemanden havde en dag, som han vil huske i lang tid fremover. Og faktisk var han jo slet ikke så ringe til at finde på en hel dag, som vi alle tre nød til fulde.

ANNONCE
En hel dag i børnehøjde
Del

Seneste nyt

Annonce