Aniston

Nye nudes til læberne

Maybelline New Yorks nøgne nyheder.

Nye nudes til læberne
Røde læber er møg lækre! Men i en tid, hvor der er fuld fokus på øjenmakeuppen, og less is more i øvrigt er sendt på pension, kan velplejede, nude læber være vejen frem, hvis man ikke vil ligne et overmalet fastelavnsris. 

Maybelline New York har netop sendt to virkelig fine og helt nude læbestifter i handlen. Og de er perfekte til det nøgne og mere naturlige læbelook, dog uden at læbestiftfans skal føle sig decideret nøgne.

Nude læber er rigtig gode til at komplimentere en mere synlig øjenmakeup. De giver et rent, let og lækkert look, og de to nye Stripped Nudes fra Maybelline New York er virkelig pragteksemplarer inden for feltet.

Stripped Nudes-serien består blot af to læbestifter: Sultry Sand (710), som er en helt lys og fin pudderfarvet læbestift, som næsten giver helt hudfarvede læber, samt Tantalizing Taupe (725), der har en lidt gammelrosa/kaffe latte-agtig kulør, og som lige giver en smule farve til læberne, men som i virkeligheden godt kunne forveksles med en lipgloss.

Virkeligt skønne forårsnyheder, hvis du spørger mig.


Maybelline New York Stripped Nudes, Sultry Sand (710) samt Tantalizing Taupe (725) har en vejl. pris på 79,95 kr. og er i handlen nu.
ANNONCE
Nye nudes til læberne
Del

Seneste nyt

Annonce