Aniston

Wonder Nude: Let, luftig og ligetil

Maybellines lille ny til den nye no makeup makeup trend.

Tiden, hvor vi alle skulle have kager af makeup i ansigtet, er for alvor forbi. Trenden er gået den vej i løbet af årene, men nu har den fået navn: No Makeup Makeup. Jep! Det hele handler altså om, at man skal have makeup på (naturligvis), men det skal helst ikke kunne ses. 

Den tendens er der mange makeup-producenter, der bakker op omkring med nyt beautylir, som er lige til at hoppe ombord i. Faktisk er det svært at lade være. For, let's face it, selvom det gerne må se så naturligt ud som muligt, så er der bare nogle af os, der ikke kan gå udenfor en dør uden lige at dække her og der og fremhæve hist og pist.

Maybellines nye Wonder Nude er et glimrende eksempel på et oplagt No Makeup Makeup-produkt. Den er super tynd i konsistensen, så den bare lægger sig helt let på huden. Og selvom det er en foundation i en BB-tid, så er den mindst lige så let og ligetil som den letteste BB Cream. 

Dream Wonder Nude er 12 gange tyndere end en typisk foundation, men den dækker alligevel præcis som en anden god foundation og er et rigtig fint lærred til den øvrige makeup - uanset mængden af denne.

Den lille "wand" ser i øvrigt måske lidt sjov ud og er en hård lille fætter, men den gør det nemt at få foundationen ud af flasken. Den fungerer bedst, synes jeg, hvis man lige dupper foundation på her og der i ansigtet og dernæst fordeler med en makeupsvamp. Dupper man foundationen på svampen, forsvinder en stor del af den nemlig ned i svampen, fordi konsistensen er så tynd.


Maybelline Dream Wonder Nude har en vejl. pris på 119,95 kr. og fås i fem nuancer.

ANNONCE
Wonder Nude: Let, luftig og ligetil
Del

Seneste nyt

Annonce